Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Sözleşmeliye kadro düzenlemesi SON DAKİKA | 2022 Sözleşmeliye kadro ne zaman verilecek, sözleşmeliye kadro taslağı ne demek ve kimleri kapsıyor, son durum ne?
        • 1

          "Sözleşmeliye kadro ne zaman verilecek, sözleşmeliye kadro taslağı nedir?" soruları yanıtlarını ararken konuyla ilgili son dakika açıklaması Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den geldi. "Bitirmek üzerindeyiz. Önümüzdeki günlerde kamuoyuna yansır." açıklamalarından sonra yapılan yeni açıklamaları ve Sözleşmeli kadroda son durumu haberimizde derledik. İşte detaylar...

        • 2

          BİLGİN'DEN SÖZLEŞMELİ PERSONEL AÇIKLAMASI

          Bilgin konuyla ilgili, "Sözleşmeli personel meselesi, basında yer aldı. O doğru değil, Bakanlar Kurulu'nda gündeme gelmedi. Hazırlığımızı yaptık, Sayın Cumhurbaşkanımızla değerlendirmeyi yaptıktan sonra kamuoyuyla paylaşırız." dedi.

        • 3

          SÖZLEŞMELİYE KADRO MÜJDESİ!

          Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, geçtiğimiz günlerde sözleşmeliye kadro taslağı ile ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu.

        • 4

          Mevsimlik işçilere ve taşerona kadro verilmesinin gündemlerinde olduğunu belirten Bakan Bilgin, "Bitirmek üzerindeyiz. Önümüzdeki günlerde kamuoyuna yansır." demişti.

        • 5

          SÖZLEŞMELİYE KADRO NE ZAMAN GELECEK?

          Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, “İlk ele alacağımız dosyadır. İsteğe bağlı olarak kadro hakları vereceğiz. Bazı haklardan mahrumlar onları kendilerine vereceğiz” ifadelerini kullanmıştı. Bu kapsamda bakanlık bünyesinde özel ekip oluşturulmuştu. Kamuda bulunan 600 bin sözleşmeli personel için çalışmanın Ekim ayında Meclis'in gündemine gelmesi bekleniyor.

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa