Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Aşk Mantık İntikam oyuncuları tam kadro! Aşk Mantık İntikam dizisi hangi hangi gün yayınlanıyor?
        • 1

          Mottosu: “Bitti dediğimizde biter mi sahiden aşk? Yoksa ikinci bir şansı hak eder mi?” olan dizinin oyuncu kadrosu ve konusu araştırılıyor. İşte Aşk Mantık İntikam konusu ve oyuncuları

          AŞK MANTIK İNTİKAM KONUSU

          Esra’nın hayatı o gün gördüğü bir gazete haberi ile alt üst olur. Bir yıl önce ayrıldığı eski kocası milyon dolarlık bir şirketin sahibi olmuştur ve artık çok yakışıklı ve karizmatik görünmektedir. Boşandıktan bir yıl sonra yolları tekrar kesişen Ozan ve Esra birbirlerine karşı hala öfke doludur. Esra kırılan gururunu onarmak için Ozan’ı tekrar kendisine aşık etmeye karar verir…

        • 2

          AŞK MANTIK İNTİKAM OYUNCULARI

          İLHAN ŞEN - OZAN KORFALI

          İlhan Şen, 19 Aralık 1987 yılında Bulgaristan'da doğmuştur. İlhan Şen ailesi ile birlikte 2 yaşında iken İstanbul'a yerleşmiştir. İlköğretim ve Ortaokulu İstanbul'da tamamlamış ardından üniversite eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nde tamamlamıştır.

          2008 yılında katıldığı Türkiye'nin en iyi model yarışmasında finalist oldu ancak En İyi Mayo Modeli seçildi. 2009 yılında ise Türkiye'nin En İyi Modeli seçildi. Daha sonra Bulgaristan'da düzenlenen Dünyanın En İyi Modeli yarışmasında Türkiye'yi temsil etti ve Avrupa'nın En İyi Modeli seçildi. Bir süre modellik yaptıktan sonra oyunculuk eğitimi aldı. Oyunculuk kariyerine Şahin Tepesi adlı dizi ile adım atmıştır.

          Geçmiş dönemlerde ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Erman Façalı karakterine de hayat veren İlhan Şen, 1.89 metre boyunda, 82 kilo ve Yay burcudur. İlhan Şen son olarak Ramo'da Cengiz'in oğlunu canlandırmıştır.

        • 3

          BURCU ÖZBERK - ESRA ERTEN

          Burcu Özberk 12 Aralık 1989'da Eskişehir'de doğan Türk dizi ve tiyatro oyuncusudur.Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümü mezunu olan Özberk, İlk ekran deneyimini 2013 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde yaşamış, bu dizide Huricihan Sultan karakterini canlandırmıştır.Güneşin Kızları dizisindeki Nazlı Yılmaz karakteri kariyerinde dönüm noktası olmuştur. Erdal Beşikçioğlu'nun Tatbikat Sahnesi'nde Marquis de Sade Quills ve Woyzeck Masalı adlı oyunlarda rol almıştır.2017-2018 yılları arasında TRT 1'de yayımlanan Aslan Ailem dizisinde oynamıştır. Ardından Direniş Karatay filminde Türkan karakterini canlandırmıştır.Daha sonra 2019-2020 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan Afili Aşk dizisinde oynamıştır. 2020'nin Ekim ayında FOX'ta başlayan Çocukluk dizisinde Ayşegül karakterini canlandırmıştır.

          Filmografi

          Muhteşem Yüzyıl 2013 Huricihan Sultan Yardımcı Oyuncu

          Güneşin Kızları 2015-2016 Nazlı Yılmaz Başrol

          Şahane Damat 2016 Melike Sağlam Başrol

          Badem Şekeri 2017 Ayşe Sarılar Başrol

          Badem Şekeri 2 2017 Ayşe Sarılar Başrol

          Badem Şekeri 3 2017 Ayşe Sarılar Başrol

          Badem Şekeri 4 2017 Ayşe Sarılar Başrol

          Badem Şekeri 5 2017 Ayşe Sarılar Başrol

          Aslan Ailem 2017-2018 Burcu Olgun Başrol

          Direniş Karatay 2018 Türkan Başrol

          Afili Aşk 2019-2020 Ayşe Yiğiter/ Ayşe Özkayalı Başrol

          Çocukluk 2020 Ayşegül Başrol

          Aşk Mantık İntikam 2021-günümüz Esra Başrol

        • 4

          BURAK YÖRÜK - ÇINAR YILMAZ

          Burak Yörük, 26 Mayıs 1995'te İstanbul'da doğdu. 4N1K İlk Aşk adlı dizide oynadığı karakter sayesinde ün kazandı.

        • 5

          MELİSA DÖNGEL - ÇAĞLA YILMAZ

          18 Eylül 1999 yılında İstanbul’da doğdu. Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi’nde Temel Oyunculuk Eğitimi aldıktan sonra Hilal Saral ile 'Kamera Önü Oyunculuk Eğitimi'ne katıldı.

          2017 yılında ilk projesi olan “Elif” dizisinde Süreyya karakterini canlandırdı.2018 yılında “Bizim Hikâye” dizisinde Deniz karakterine de hayat veren genç oyuncu en son 2019 yılında proje “Aşk Ağlatır” dizisinde yer aldı.

          Melisa Döngel'in Oynadığı Diziler

          Sen Çal Kapımı / Ceren Başar / 2020

          Bizim Hikaye / Deniz / 2018

          Elif / Süreyya / 2017

        • 6

          MEHMET KORHAN FIRAT - EKREM ERTEN

          26 Ağustos 1988 yılında Erzincan ilinde doğan Mehmet Korhan Fırat eğitimini Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarında tamamladı. İlk oyunculuk deneyimini 2010' da rol aldığı Şefkat Tepe dizisinde Şahin Bulut karakteri ile kazandı. Daha sonra Ekip 1 dizisinde rol aldı ve dizide Ali Babür karakterini canlandırdı. 2017-19 yılları arasında yayımlanan Bizim Hikaye dizisinde Tufan karakterini canlandırdı. Aralık 2019’da TV8’de yayın hayatına başlayan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ilk sezonunda Celal karakterine hayat verdikten sonra Payitaht Abdülhamid dizisine Tatavlalı karakteriyle dahil olmuştur ve senaryo gereği 132. Bölümde ölerek diziye veda etmiştir. Son olarak Mavera'da Şahsuvar karakterine hayat vermiştir.

        • 7

          GÜNAY - KARACAOĞLU - ZÜMRÜT KORFALI

          Günay Karacaoğlu, 13 Mart 1971 tarihinde Kayseri‘de doğmuştur. Bir ablası, bir abisi vardır. 1976 yılında İstanbul‘a gelmişlerdir. Lisedeyken okulun tiyatro kolunda aktif olarak bulundu. Liseler arası tiyatro festivalinde “en iyi oyuncu” ödülünü aldı.

          1991 yılında “Müjdat Gezen Sanat Merkezi”nde tiyatro eğitimine başladı, 1995 yılında mezun oldu. Profesyonel olarak dizi, tiyatro, sinema ve reklam filmlerinde oynadı.

          1994 yılında ilk dizi deneyimini Perran Kutman ile Erdal Özyağcılar‘ın başrolde oynadığı Şehnaz Tango dizisi ile yaptı.

          1999 yılında Gani Müjde‘nin senaryosunu yazdığı ve yönettiği ve Mehmet Ali Erbil, Demet Şener, Cem Davran, Hande Ataizi, Sümer Tilmaç, Ayşegül Aldinç, Yılmaz Köksal ve Nurseli İdiz‘in rol aldığı “Kahpe Bizans” adlı sinema filminde Anaç Hatun rolünde oynadı.

          2010 yılında Tuba Büyüküstün ve Cansel Elçin‘in oynadığı Gönülçelen dizisinde Gülnaz karakterini canlandırdı.

          2013 yılında TRT 1’de oynayan “Avrupa Avrupa” adlı dizide Tarık Papuççuoğlu, Ebru Cündübeyoğlu, Tarık Ünlüoğlu, Selen Seyven, Zuhal Topal, Şehsuvar Aktaş, Kadir Çöpdemir ile birlikte oynadı.

          7 Kasım 2014 tarihinde vizyona giren ve yönetmenliğini, senaristliğini ve yapımcılığını Ömer Vargı‘nın yaptığı “İnşaat 2” adlı sinema filminde Şevket Çoruh, Emre Kınay, Bülent Kayabaş, Yeşim Büber ile beraber rol aldı.

          2014 yılı Kasım ayında Show TV‘de yayınlanmaya başlayan, Türker İnanoğlu yapımcılığında Erler Filmin yaptığı “Roman Havası” adlı dizide başrolü Oya Başar, Levent Ülgen, Cezmi Baskın, Petek Dinçöz, Erkan Şahin ve Günay Karacaoğlu paylaşmaktadır. Dizide ayrıca İlhan Daner, Lalizer Kemaloğlu, Boğaç Aksoy, Gökhan Şahin, Gülay Baltacı, Mehtap Ar, Hakan Dülger, Çiğdem Aygün, Galip Erdal, Goncagül Narlı ve Mesut İzgi gibi usta isimler yer alıyor.

          5 Aralık 2014 tarihinde vizyona giren “Çakallarla Dans Sıfır Sıkıntı” adlı sinema filminde Şevket Çoruh, Gürkan Uygun, Ceyhun Yılmaz, İlker Ayrık, Murat Akkoyunlu ile birlikte oynadı.

          Evlilikleri :

          1.eşi: Şevket Çoruh ile 1995 yılında evlendi. 2007 yılında boşandı. Bu evliliğinden Gülenay Çoruh (d.1997) adında bir kızı vardır.

          2.eşi: 14 Temmuz 2008 tarihinde yapımcı Cengiz Çağatay ile evlendi. 17 Ocak 2012 tarihinde boşandı.

        • 8

          ZEYNEP KONKANDE - MENEKŞE ERTEN

          Zeynep Kankonde, 3 Mart 1980 tarihinde Eskişehir’de dünyaya gelmiştir. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü mezunudur. Ekol Drama ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde eğitmenlik yapan Zeynep Kankonde, ilk oyunculuk deneyimini 2005 yılında yayınlanan Beşinci Boyut dizisi ile yaşamıştır.

          2004 yılında Christian Kankonde ile evlenmiş 2015 yılında boşanan Zeynep Kankonde’nin bu evlilikten Emma isimli bir kızı bulunmaktadır.

          Familya, Tutar mı Tutar, Kiraz Mevsimi, Ulan İstanbul, Kayıp, Merhaba Hayat, 2 Yaka Bir İsmail, Güz Gülleri, Dedemin Fişi, Görümce, Bir Baba Hindu Kırık Kalpler, Arif V 2016 ve Yeni gelin gibi yapımlarda rol alan Zeynep Kankonde son olarak Show TV ekranlarında yayınlanan Kuzey Yıldızı: İlk Aşk dizisinde Pembe karakterine hayat vermiştir. Zeynep Kankonde, 1.57 metre boyunda, 55 kilo ve Balık burcudur.

        • 9

          SÜLEYMAN ATANISEV - YALÇIN ERTEN

          27 Ocak 1969 yılında Bursa'da doğdu. 1979 yılında sınavla girdiği, Bursa Devlet Tiyatrosu Feraizci Mehmet Şakir Bey gençlik kursundan yıllar boyunca tiyatro eğitim aldı. Bu kursta aldığı eğitimin yanı sıra Bursa Devlet Tiyatrosu’nun bazı oyunlarında oyuncu olarak görev aldı. 1990 yılına kadar, özellikle çocuk oyunları olmak üzere, Bursa Devlet Tiyatrosunun birçok oyununda çalıştı. 1990 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü kazandı. 1994 yılında mezun oldu ve akabinde aynı bölümden mezun olan on iki arkadaşı ile birlikte Eskişehir Tiyatora Kumpanyası (ETK) yı kurdular. 1997 yılında Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'nün açtığı sınavı kazandı ve stajjer sanatçı olarak, Van Devlet Tiyatrosu'na atandı ve Van Devlet Tiyatrosu'nun kuruluş çalışmalarına katıldı. Birçok oyunda rol aldı. Bazı oyunların yönetmenliğini üstlendi. Bu arada Van da, Van Bölge Tiyatrosu adlı (Van’ın ilk özel tiyatrosu'nun) kuruluşunda da yer aldı. Genel Sanat yönetmenliğini üstlendi. Dersler verdi. 2004 ve 2006 yıllarında, iki kez, Van Devlet Tiyatrosu Müdürlüğü yaptı. 1998 yılında ilki gerçekleştirilen Van Akdamar Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Şenliğinin kurucu üyeliğini yaptı. 2011 yılın da İstanbul Devlet Tiyatrosuna tayin oldu. Oyunculuk hayatına İstanbul Devlet Tiyatrosun da devam etmektedir. Oyuncunun menajerliğini Mandalina Casting'in kurucuları Canda Karikutal ve oyuncu Temmuz Karikutal yapmaktadır.

        • 10

          BİRGÜL ULUSOY - REYHAN KORFALI

          Birgül Ulusoy, 14 Mayıs 1972 tarihinde Niğde Ulukışla’da doğmuştur.

          Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü mezunudur. Eğitimin ardından 1993 senesinde televizyon dünyasına merhaba demiştir.

          Bugüne kadar Çiçek Taksi, Yalancı Yarim, Çılgın Bediş, Ömre Bedel, Benim İçin Üzülme, Adına Feriha Koydum, O Hayat Benim, Küçük Gelin ve Kırgın Çiçekler gibi birçok projede rol almıştır.

          Günümüzde en son Aşk ve Mavi dizisinin ardından, İncir Ağacı isimli dizide rol almış ve Ayfer karakterini canlandırmıştır.

          Birgül Ulusoy, bugüne kadar iki kez evlenmiş ve boşanmıştır. Ayaz isminde bir oğlu vardır.

        • 11

          CEREN KOÇ

          Tiyatro, reklam ve dizi oyuncusu. 1993, İstanbul doğumlu. Yıldız Teknik Üniversitesi İstatistik Bölümünü bitirdikten sonra Kadir Has Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Tiyatro Bölümü’nde oyunculuk eğitimi aldı. Fırtına, Çukur ve Phakama London tiyatro oyunlarında oynadı.

          Ceren Koç, tiyatro çalışmaları yanı sıra 2012 yılından itibaren Muhteşem Yüzyıl, Bizim Okul, Güllerin Savaşı, tek Yürek gibi dizilerde rol almış, Güllerin Savaşında rol aldığı Mine dizisi ile tanınmıştır. Ayrıca televizyon ekranlarında yayınlanan Fuse Tea içecek markasının reklam yüzü olmuştur.

          2017 yılında Ver Elini Aşk, 2020’de Bay Yanlış, 2021’de Aşk Mantık İntikam dizisi oyuncu kadrosuna dahil oldu. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.

          Rol Aldığı Bazı Tiyatro Oyunları:

          Elektra'ya Yas Yaraşır / Oyuncu – 2018

          Rol Aldığı Diziler:

          Aşk Mantık İntikam (TV Dizisi 2021)

          Bay Yanlış (Ebru Atasoy, TV Dizisi 2020)

          Tek Yürek (Şenay, TV Dizisi 2019)

          Ver Elini Aşk (Lalin Tuğlu, TV Dizisi 2017)

          Güllerin Savaşı (Mine, TV Dizisi 2014)

          Bizim Okul (TV Dizisi 2013)

          Muhteşem Yüzyıl (TV Dizisi 2012)

        • 12

          TARIK ŞERBETÇİOĞLU

          1969 senesinde Balıkesir Edremit'te dünyaya gelen Tarık Şerbetçioğlu, 1987 yılında Paldır Kültür Tiyatrosu'nun oluşumunda yer alarak, tiyatro yaşamına başlamıştır. Güzellikler Evi Oyuncuları, Theatrama, Ağustos Kültür Merkezi adlı topluluklarda çalışmalar yapmış olan oyuncu, 1995 sezonunda Şehir Tiyatrolarında oyunculuğa başlamıştır.

          Şehir tiyatrolarında Bir, Diğerlerinin Adı Ali, Ne Hepsi Ne Hiçbiri, Hürrem Sultan, Mankurt, Othello, İsli Sisli Pis Puslu (Ç.O), Hadi Mars’a gidelim (Ç.O), 3.Rıchard, Yaprak Dökümü, Kiralık Konak, Bağdat Hatun, Çılgın Dünya, Trafik Canavarını Gördünüz mü?(Ç.O), Ya Devlet Başa Ya Kuzgun Leşe, Balıkesir Muhasebecisi, İstanbul Hatırası, Toros Canavarı, Cibali Karakolu, Hisseyi Şayia isimli oyunlarda; Şehir tiyatroları dışında ise Bir Yaz Dönümü Gecesi Rüyası, Utanç Duvarı, Laura, Evrensel Aracı Para, Uygarlık Çöplüğü, Kuyu ve Terzi Makası, Numan.net, Adı Maksut, İstanbul ve Aşk, Aşk ve Ayak Parmakları, Ayyar Hamza, Kapı Çarptı, Çöpçatan Müzikali, Şimdi Sırası mı ve Varyemez isimli oyunlarda görev almıştır.

          Tiyatro eğitmeni olarak çalışan Şerbetçioğlu, halen Şehir Tiyatrolarında oyuncu ve yönetmen olarak çalışmaktadır.

          Pek çok oyun yazan ve yöneten yetenekli isim televizyonda ve beyazperdede ise bu projelerde yer almıştır:

          TARIK ŞERBETÇİOĞLU ROL ALDIĞI DİZİLER

          Zamanda Yolculuk

          Fırıldak Nuri

          Şengül Konağı

          Karar Sizin

          Yüzleşme

          Evdeki Yabancı

          Mühürlü Güller

          Yadigar

          Kurtlar Vadisi

          Sıla

          Geç Gelen Bahar

          Kız Takımı

          Keşanlı Ali Destanı

          Yamak Ahmet

          N’olur Ayrılalım

          SİNEMA FİLMLERİ

          Cumhuriyet

          Son Osmanlı Yandım Ali

          Gişe memuru

          Eyvah Karım

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa