Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kısayol Eğitim Araba Farı Nasıl Parlatılır? Araba Far Camı Nasıl Parlatılır?

        Araba Farı Nasıl Parlatılır?

        Araba farlarının zaman içerisinde kirlenmekte ve sararmakta olduğu gözlemlenmektedir. Kirli bir görünüm ortaya çıkmakta ve böyle bir durumda nasıl temizleneceği merak edilenler arasında yer almaktadır. Oldukça başarılı sonuçlar elde edilmekte olan bazı yöntemler bulunmaktadır. Bunların uygulanması ile birlikte oldukça temiz bir görünüm elde edilmektedir. Ancak bu noktada oldukça dikkatli hareket edilmesi ve yanlış yöntemlerin kullanılmaması gerekmektedir. Çünkü yanlış yöntemler bazı arabaların zarara görmesine sebebiyet verebilmektedir. Dikkatli ve öze hareket edilmesi gerekli görülmektedir.

        REKLAM

        Araba Farları Nasıl Parlatılır?

        Araba farında bulunan kirli farların daha temiz bir hale gelmesi için uygulanmakta olan bazı yöntemler bulunmaktadır. Öncelikle arabanın far yüzeyini otomobil pastası sürülmekte olan bir bez ya da fırça yardımı ile ovalamak gerekmektedir. Yüzey tamamen ovalandıktan sonra ise bir süre beklenmesi ve ardından teniz ve nemli bir bez ile ovalama işleminin yapılması ile birlikte temizlenmesi önerilmektedir. Böylelikle oldukça başarılı sonuçlar elde edilebilmekte olduğu söylenebilmektedir. Pek çok kişi tarafından uygulanmakta olan bu yöntem ile birlikte daha temiz bir görünüm elde edilmektedir.

        Araba Far Camı Nasıl Parlatılır?

        Pek çok kişinin merak ettiği konulardan bir tanesi olan araba far camı nasıl parlatılır sorusuna detaylı bir şekilde farklı yöntemler ile cevap verilebilmektedir. Evde bulunan malzemeler ile de kolayca temizleme işleminin gerçekleştirilebilmekte olduğu bilinmektedir. Bunun içinde öncelikle farların üstü su ile ıslatılmaktadır. Daha sonra ise diş macunu fara sürülmektedir. Bir mikro fiber bez yardımı ile birlikte macun far yüzeyine ovalanarak yayılmaktadır. İşlem sonrasında ise tekrar su ile macun arındırılarak temizleme işlemi gerçekleştirilmektedir. Böylelikle de daha parlak bir görünüm elde edilmektedir.

        REKLAM

        Sinek İlacı ile Araba Farı Nasıl Parlatılır?

        Son dönemlerde pek çok kişi tarafından uygulanmakta olan bir yöntem bulunmaktadır. Bu yöntemde sinek ilacı kullanımı gerçekleştirilmektedir. Sinek ilacı ile araba farı nasıl parlatılır sorusuna oldukça kolay bir cevap verilebilmektedir. Öncelikle sinek ilacının fara sıkılması ve ardından bir bez yardımı ile bölgenin silinmesi gerekmektedir. Bunun sonucunda oldukça estetik bir görünüm elde edilmekte olduğu bilinenler arasında yer almaktadır. Böylelikle daha temiz bir görünüme kavuşulmakta olduğu bilinmektedir.

        Solmuş Araba Farı Nasıl Parlatılır?

        Solmuş olan bir araba farının parlatılması için uygulanan farklı yöntemler bulunmaktadır. Bunlar arasından en uygununun tercih edilmesi ve ardından işlemlerin gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Sine ilacı yöntemi, otomobil pastası ya da diş macunu gibi çeşitli yöntemler bulunmakta ve bunlardan herhangi bir tanesinin kullanımı gerçekleştirilebilmektedir. Bu noktada dikkatli davranılması ve uygulanan yöntemin uygun bir şekilde gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Böylelikle arabanın zarar görmesinin önüne geçilebilmektedir. Genel olarak bakıldığında solmuş araba farı nasıl parlatılır sorusuna çeşitli yöntemler ile cevap verilebilmektedir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa