Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Apple’da yeni bir dönem başlayacak! iPhone ve Apple Watch için bakın ne yapılacak! - Teknoloji Haberleri
        • 1

          Teknoloji devi Apple hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Eylül 2022 yeni cihazı iPhone 14 ailesini tanıtan ve satışını başlatan Apple'ın, iPhone 15'i de 2023 Eylül ayında satışa sunacağı düşünülüyor. İşte dev marka hakkında ortaya çıkan iddia...

        • 2

          Bloomberg'in haberine göre Apple, 2024'ten itibaren iPhone ve Apple Watch gibi mobil cihazlarda şirket içinde tasarladığı özel ekranları kullanmayı planlıyor.

        • 3

          Ortaya atılan iddiaya göre, Apple bu konudaki ilk adımı, 2024'ün sonunda çıkacak Apple Watch Ultra ile atacak. Bu cihaz microLED ekran teknolojisini kullanacak. MicroLED ekranı Apple Watch kullanıp tanıttıktan sonra, Apple bunları "iPhone" ve diğer cihazlara genişletecek. Ekranlar muhtemelen bir dış tedarikçi tarafından üretilecek, ancak Apple tarafından tasarlanacak.

        • 4

          Bloomberg'e göre Apple, iPhone'lar, iPad'ler ve Mac'ler için kendi bileşenlerinden daha fazlasını yapmak adına çaba gösteriyor, böylece Cupertinolu teknoloji devinin çok sayıda üçüncü taraf bileşen tedarikçisiyle çalışmasına gerek kalmıyor.

        Haberi Hazırlayan: Melis Göroğulları
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa