Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Ankara ve İstanbul okullar tatil mi? 20 Ocak 2022 Ankara'da ve İstanbul'da okullar tatil oldu mu ve kar tatili kararı açıklandı mı? Valilikten açıklama geldi!
        • 1

          Meteoroloji'nin yaptığı uyarılara göre, Ankara ve İstanbul'un yüksek kesimlerinde dün akşam itibarı ile kar yağısı etkisini göstermeye başladı. Her iki şehrin de yüksek kesimlerinde yer yer sulu kar yağışı görülürken bugün Ankara'da ve İstanbul'da okullar tatil olacak mı sorusuna da cevap aranmaya başlandı. Bilindiği üzere, Ankara'da, İstanbul'da ve diğer büyük illlerde ilkokul, ortaokul ve liselerin kar tatili durumu Valilik tarafından yapılan son dakika açıklaması ile belli oluyor.

          ANKARA VE İSTANBUL OKULLAR TATİL OLDU MU? (20 OCAK 2022 PERŞEMBE)

          Milyonlarca öğrencinin gözü kulağı, Ankara Valiliği ve İstanbul Valiliği tarafından yapılacak olan son dakika kar tatili açıklamasına çevrildi. Peki, 20 Ocak bugün Ankara ve İstanbul okullar tatil edildi mi, Valilik tarafından herhangi bir açıklama var mı?

          İşte, Ankara ve İstanbul okul var mı, tatil olacak mı konusuyla ilgili gelişmeler...

        • 2

          BUGÜN İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL OLACAK MI?

          İstanbul'da 20 Ocak 2022 Perşembe gününe ilişkin bir kar tatili kararı alınmadı. Kar yağışının eğitim ve öğretimi aksatması durumunda Valilik tarafından kar tatili konusuyla ilgili açıklama gelir.

          İstanbul Valiliği tarafından kar tatili açıklaması geldiğinde haberimizden öğrenebilirsiniz.

        • 3

          BUGÜN ANKARA'DA OKULLAR TATİL OLACAK MI?

          Ankara'da 20 Ocak 2022 Perşembe gününe ilişkin bir kar tatili kararı alınmadı. Kar yağışının eğitim ve öğretimi aksatması durumunda Valilik tarafından kar tatili konusuyla ilgili açıklama gelir.

          Ankara Valiliği tarafından kar tatili açıklaması geldiğinde haberimizden öğrenebilirsiniz.

        • 4
        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa