Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Angelina Jolie eski eşi Jonny Lee Miller ile görüntülendi - Magazin haberleri
        • 1

          2016'da ünlü aktör Brad Pitt'ten ayrıldıktan sonra uzun bir süre adı kimseyle anılmayan Angelina Jolie'nin The Weeknd ile birlikte görüntülenmesi aşk iddialarını gündeme getirmişti. Jolie, bu kez de 1996-1999 yılları arasında evli kaldığı Jonny Lee Miller ile bir araya geldi.

        • 2

          AŞK MI YAŞIYORLAR?

          Jolie ile Miller, geçtiğimiz akşam Kaliforniya'nın Beverly Hills şehrindeki bir restoranda akşam yemeği yedi. Çift, muhabirlerin sorularına yanıt vermedi. Maskeli oldukları görülen ikili, daha sonra Jonny Lee Miller'ın otomobiline binerek mekandan ayrıldı. Eski eşlerin buluşması 'Yeniden mi aşk yaşamaya başladılar?' sorusunu akıllara getirdi.

        • 3

          'HACKERS' FİLMİNİN SETİNDE TANIŞMIŞLARDI

          1995'te 'Hackers' filminin setinde tanışıp, aşk yaşamaya başlayan Angelina Jolie ile Jonny Lee Miller, birlikteliklerini 1996'da resmiyete dökerek nikah masasına oturmuştu. Ancak ikili, üç yıl sonra yollarını ayırmıştı.

        • 4

          İKİNCİ BULUŞMA

          Öte yandan geçtiğimiz temmuz ayında Los Angeles'taki bir restorandan birlikte çıkarken görülen oyuncu Angelina Jolie ile şarkıcı The Weeknd, geçtiğimiz haftalarda ikinci kez bir araya gelmişti.

          Bir süredir aşk yaşadığı iddia edilen ikili, Santa Monica'daki bir restoranda baş başa yemek yemişti.

        • 5

          Daily Mail'in haberine göre; Weeknd'in arabasına binen Oscar ödüllü oyuncu, ünlü şarkıcının Bel-Air'deki 70 milyon dolarlık evine gitti.

        • 6

          ŞİDDETLİ GEÇİMSİZLİK AYRILIK GETİRDİ

          Angelina Jolie-Brad Pitt çiftinin ilişkisinin bitme nedeni olarak da şiddetli geçimsizlik gösterilmişti. Jolie, bu yılın başlarında evlilikleriyle ilgili dudak uçuklatan bir açıklama yapmış ve Pitt'in birliktelikleri süresince kendisine şiddet uyguladığını ileri sürmüştü.

          FBI soruşturmasının yanı sıra Los Angeles Çocuk ve Aile Hizmetleri tarafından soruşturulmuştu. Fakat oyuncu, bu soruşturmalarda aklanmıştı.

          İkilinin; Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox ve Vivienne adında üçü biyolojik üçü evlatlık olmak üzere altı tane çocuğu bulunuyor.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa