Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Angelina Jolie: Elimde sevgili adaylar listesi var! - Magazin haberleri
        • 1

          2016'da Brad Pitt ile yollarını ayıran Angelina Jolie, "E!News"da bir sohbet programına katıldı. Özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunan Jolie, boşandıktan sonra yalnız olduğunu ve hayatına kimseyi almadığını belirtti.

        • 2

          UZUN BİR ADAY LİSTESİ!

          45 yaşındaki oyuncu, elinde uzun bir sevgili adayları listesi olduğunu da esprili bir şekilde dile getirdi. Şu sıralar, "Those Who Wish Me Dead" adlı yeni filminin tanıtım faaliyetlerine katılan Jolie, bekar bir anne olarak çocuk büyütme sırasında neler yaptığını da anlattı. Ünlü yıldız, "Altı tane çok yetenekli çocuğum var. Tabii ki sabah kalktığınızda onların iyi olduğundan emin olmalıyım." dedi.

        • 3

          Son birkaç yılda aslında bu rollerin değiştiğini ifade eden aktris, "Fakat birkaç yıldır onların da 'Annemizin iyi olduğundan emin olmalıyız' diye düşündüğünü sanıyorum" dedi.

          "BİZ BİR TAKIMIZ"

          Çocuklarının kendisine gerçekten çok iyi baktıklarını belirten ünlü oyuncu, "Biz bir takımız. Ben çok, çok şanslıyım. Endişeli taraf daima benim ama onlara hayranlık duyuyorum" şeklinde konuştu.

        • 4

          İLK EŞİ JONNY LEE MILLER

          Jolie, ilk evliliğini 1996 yılında Jonny Lee Miller ile yapmıştı. Çift, 1999 yılında boşanmıştı.

          Oyuncu, ardından Billy Bob Thornton ile evlenmişti. Fakat 2000 yılında başlayan bu evlilik de üç yıl sonra bitmişti.

        • 5

          BRAD PITT'E 'ŞİDDET' İDDİASI

          Angelina Jolie, üçüncü evliliğini ise kendisi gibi oyuncu olan Brad Pitt ile yapmıştı. Uzun bir birlikteliğin ardından 2014'te evlenen ikili, 2019'da boşanmıştı.

          Ayrılık nedeni olarak şiddetli geçimsizlik gösterilmişti. Angelina Jolie, bu yılın başlarında evlilikleriyle ilgili dudak uçuklatan bir açıklama yapmış ve Pitt'in birliktelikleri süresince kendisine şiddet uyguladığını ileri sürmüştü.

          FBI soruşturmasının yanı sıra Los Angelez Çocuk ve Aile Hizmetleri tarafından soruşturuldu. Fakat oyuncu bu soruşturmalarda aklandı.

        • 6

          'VELAYET' MÜCADELESİ

          Jolie, en büyük oğlu Maddox'ı Brad Pitt ile tanışmadan önce evlat edinmişti. Çiftin üçü biyolojik, üçü de evlatlık toplam altı tane çocuğu bulunuyor. Jolie ve Pitt, çocuklarının tam velayeti için boşanmanın ardından zorlu bir hukuksal mücadeleye girişmişti. Çocuklar, boşanmadan bu yana anneleri ile birlikte yaşıyor.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa