Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Amber Heard, Johnny Depp'i asansörde Cara Delevingne ile aldatmış! - Magazin haberleri
        • 1

          Eski eşi Johnny Depp'in açtığı 'iftira' davasını kaybeden ve 15 milyon dolar tazminat ödemeye mahkum edilen Amber Heard hakında yeni iddialar ortaya atıldı. Önceki gün yayılan söylentilere göre; Heard, evliliklerinin sürdüğü 2015 yılında Depp'i birlikte yaşadıkları evin asansöründe aldattı.

        • 2

          GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANMIŞLAR

          Bir magazin sitesi tarafından yayınlanan görüntülerde Amber Heard ile birlikte model ve oyuncu Cara Delevingne yer alıyor. İkili, Heard ile Depp'in evlilikleri sırasında yaşadıkları Los Angeles'taki evin asansöründe öpüşürken güvenlik kamerasına yakalanmış.

        • 3

          Bu görüntüler akıllara Amber Heard'ün Elon Musk ile yine aynı asansörde çekilen görüntülerini getirdi. O kamera görüntülerinde de Heard ile Musk, samimi bir şekilde görüntülenmişti.

          Johnny Depp, eski eşi Amber Heard'ün kendisini Musk ile aldattığını ileri sürmüştü. Depp'in ileri sürdüğüne göre; Heard, kendisi film çekimi için şehir dışındayken, Musk'ı evine davet etmişti. Ancak ünlü oyuncunun iddiaları sadece bununla sınırlı değildi.

        • 4

          'ÜÇLÜ BİRLİKTELİK' İDDİASI

          Depp, Amber Heard'ün evlilikleri sırasında hem Elon Musk hem de Cara Delevingne ile kendisini aldattığını ileri sürmüştü. Hatta Depp, eski eşi, Elon Musk ve Cara Delevingne'nin üçlü birliktelik yaşadığı iddialarını da ortaya atmıştı.

          Johnny Depp ile Heard'ün evlilikleri sırasında yaşadıkları binanın sakinleri, yani çiftin komşuları da bu dedikoduları gündeme getirmişti.

        • 5

          KOMŞULARI DA DOĞRULADI

          Depp ve Heard'ün Los Angeles'taki komşuları model Cara Delevingne'in de bu tuhaf çemberde yer aldığını öne sürdü. Komşuların anlattığına göre; Delevingne ve Musk, Depp ile Heard'ün evli olduğu 2016 yılında çiftin evine ziyarette bulunuyordu.

        • 6

          SUSKUNLUĞUNU KORUDU

          Komşuların bu iddialarından yola çıkan Johnny Depp'in avukatları da Amber Heard, Elon Musk ve Cara Delevingne'in bu dönemde üçlü bir yakınlık içinde bulunduğunu iddia etti.

          Johnny Depp ile Amber Heard'ün evli oldukları dönemde yaşadığı apartmanın görevlisi de Musk, Heard ve Delevingne'i sık sık asansörde birlikte gördüğünü öne sürdü.

          Cara Delevingne, Amber Heard ve Elon Musk iddialarını ise yanıtsız bıraktı.

        • 7

          SONUÇLANAN DAVA HAKKINDA

          Depp, Heard'ün kendisi hakkında yazdığı bir makalede kullandığı ifadeler nedeniyle dava açmıştı. Ünlü aktör, bu makale yüzünden oyunculuk kariyerinin tehlikeye girdiğini savunmuştu.

          Heard, bu yazıda kendisini "ev içi şiddet kurbanlarını temsil eden bir toplumsal figür" olarak tanımlıyordu.

          Depp, 2018 tarihli makalede ismi geçmese de bu yazı sonrası itibar kaybına uğradığını iddia etmiş ve eski eşinden 50 milyon dolar istemişti.

        • 8

          Heard ise asıl mağdurun kendi olduğu iddiasıyla karşı dava açarak 100 milyon dolar tazminat talep etmişti.

          Dava, makalenin yayımlandığı Washington Post gazetesinin iki bürosunun yer aldığı Virginia eyaletinde görülmüştü.

          Fotoğraflar: AP, AA

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa