Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Amanda Holden: Sadece dinleniyorum - Magazin haberleri
        • 1

          Sunuculuğunu üstlendiği "Britain's Got Talent" adlı yarışmayla ünlenen İngiliz sunucu Amanda Holden, şu sıralar eşi Chris Hughes ve çocuklarıyla birlikte tatil yapıyor. Sezonun yorgunluğunu atmak için kendisine vakit ayıran Holden, tatilinden kesitleri de paylaşmayı ihmal etmiyor.

        • 2

          "SADECE DİNLENİYORUM"

          Sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan Amanda Holden, önceki gün havuz başında objektif karşısına geçti. İki çocuk annesi olan ünlü sunucu, pembe bikinisi ile verdiği pozu 1,7 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram'dan yayınladı. Islak saçlarıyla havuzun kenarına uzandığı pozuna, "Sadece dinleniyorum." notunu düşen 50 yaşındaki Holden, takipçilerini ikiye böldü.

        • 3

          Bir takipçisi, "Bu dinlenmekten çok, poz vermeye benziyor." derken başka bir kullanıcı ise, "Burada bazı kıskançlar varmış." yorumunu yaptı.

        • 4

          "HER ZAMAN ÇIPLAK GEZMEK ZORUNDA MISIN?"

          Öte yandan 2008 yılında Chris Hughes ile nikah masasına oturan ünlü sunucu, çarpıcı bir itirafta bulunmuştu. Holden, programda giydiği dekolteli elbise ve üstsüz fotoğraflar hakkında kızlarının ne düşündüğü sorusuna yanıt vermişti.

          Amanda Holden, "Geçen akşam duştan üstsüz bir şekilde çıkıp, Lexi'ye 'İyi geceler' demek için odasına gittim. O sırada FaceTime üzerinden bir arkadaşı ile konuşan Lexi, beni çıplak görünce 'Anne! Anne! Her zaman çıplak gezmek zorunda mısın?' diye bana bağırdı." demişti.

          Holden, bunun üzerine kızına bağırarak, bu şekilde kendisi ile konuşamayacağını söylediğini ifade etmişti.

        • 5
        • 6
        • 7

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa