Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Almeda Abazi: İkizler zordur, bilen bilir - Magazin haberleri
        • 1

          2017'de Los Angeles'ta evlenen Almeda Abazi ile Tolgahan Sayışman, 2019 yılında ise Efehan'ı kucaklarına almıştı. Şu sıralar yine bebek heyecanı yaşayan çiftten Abazi, Instagram'dan soru-cevap etkinliği gerçekleştirdi.

        • 2

          "AĞLAMAK ÜZEREYDİM"

          Almeda Abazi, bir kullanıcının, "İki yaş sendromu için ne öneriyorsunuz?" sorusunu, "Asıl siz ne öneriyorsunuz? Bugün bir ara ağlamak üzereydim. Hem hamilelik, hem de Efehan'ın iki yaş sendromu..." şeklinde cevapladı.

        • 3

          "İKİZLER ZORDUR, BİLEN BİLİR"

          Kızı 'Alina'nın doğmasına az kaldığını da ifade eden oyuncu, takipçilerinin, "İkizler burcu olacak" yorumlarına ise, "Sanırım. Hayırlısı, ne yapalım? İkizler zordur, bilen bilir" yanıtını verdi.

        • 4

          "NEFES DARLIĞI DEVAM EDİYOR"

          Geçtiğimiz günlerde YouTube kanalında yayınladığı videoda samimi açıklamalarda bulunan ve bir süre önce koronavirüsü atlatan Almeda Abazi, "Biz ailece koronavirüsü geçirdik. Nefes darlığı hala devam ediyor" ifadelerini kullanmıştı.

        • 5

          "HAYATIMI DEĞİŞTİRDİ"

          9 aylık hamile olan oyuncu, 2008 yılında Miss Globe yarışmasını kazandığını ve aynı yıl babasını kaybettiğini anlatmıştı.

          Konuyla ilgili konuşan Abazi, "Babam vefat edince Arnavutluk'tan Türkiye’ye gelme kararı aldık. Zaten artık Tiran'da duramıyordum, her şey babamı hatırlatıyordu. Oğlum Efe'nin doğduğu gün, babamın ölümünü kabul ettiğim gün oldu. 'Keşke daha önce doğursaymışım' diyorum, hayatımı değiştirdi" ifadelerini kullanmıştı.

        • 6

          "EN MUAZZAM HEDİYE"

          Tolgahan Sayışman, ikinci kez baba olacağını, "En muazzam hediye, en mutlu an... Daha mutlu olamam" sözleriyle duyurmuştu.

          "İKİ NUMARALI BEBEK YÜKLENİYOR"

          Doğacak kızına 'Alina' ismini vereceğini açıklayan Abazi ise, "İki numaralı bebek yükleniyor. Seninle tanışmak için sabırsızlanıyoruz ufaklık" demişti.

        • 7
        • 8

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa