Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Alec Baldwin'in kızı Ireland Baldwin: O olaydan sonra hayatım değişti! - Magazin haberleri
        • 1

          Dünyaca ünlü aktör Alec Baldwin'in Kim Basinger ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Ireland Baldwin, sosyal meyda hesabından yaptığı bir paylaşımla ABD'de kadınların kürtaj haklarını kısıtlayan yeni yasayı eleştirdi.

        • 2

          26 yaşındaki model, yıllar önce tamamen bilinçsiz olduğu bir anda tecavüze uğradığını açıkladı.

        • 3

          "HAMİLE KALMADIM AMA HAYATIM DEĞİŞTİ"

          Bu olaydan sonra hamile kalmadığını belirten Baldwin, hayatının tamamen değiştiğini ve bu gerçeği yıllarca kimseyle paylaşmadığını söyledi. Ireland Baldwin, "Daha çok içmeye ve partilemeye başladım. Toksik ve bana zarar veren ilişkilerde bulundum." diyerek, tecavüzün ardından zor bir dönem geçirdiğini belirtti.

          Baldwin, "Eğer o an hamile kalsaydım ve öyle bir bir dönemde çocuk yetiştirmek zorunda kalsaydım nasıl olurdum bilmiyorum." ifadelerini kullandı.

        • 4

          "BİR İLİŞKİDEYKEN HAMİLE KALDIM"

          Daha sonra hayatında bir erkek arkadaşı varken hamile kaldığını dile getiren Ireland Baldwin, beraber mutlu olmadıklarını ve erkek arkadaşının bu bebeği istemediğini belirtti.

        • 5

          KÜRTAJ YAPTIRMAYA KARAR VERDİ

          Bunun üzerine kürtaj yaptırmaya karar veren yıldız, "Birbirinden nefret eden iki insanın çocuğu olmanın nasıl olduğunu biliyordum." dedi. Ünlü modelin, babası Alec Baldwin ve annesi Kim Basinger'ın velayet savaşı ve sancılı bir boşanma süreci olduğu biliniyor.

        • 6

          Ireland Baldwin, "Kadınların, deneyimlerini paylaşmak isteseler de istemeseler de sevildiklerini ve desteklerini bilmelerini istiyorum." diye konuştu.

        • 7

          Öte yandan ABD Yüksek Mahkemesi, şu sıralar kürtaj yasasına gelen tepkilerin odağında. Mahkeme, ülkede 1973'ten bu yana kürtajı yasal hale getiren Roe vs Wade (Wade'e karşı Roe) kararını iptal etti.

        • 8

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa