Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Müzik Ajda Pekkan'ın son albümü çıktı! İşte haftanın melodileri... - Magazin haberleri
        • 1

          Süperstar Ajda Pekkan'ın (75) uzun zamandır beklenen yeni albümü "Ajda", müzikseverlerle buluştu.

          Prodüktörlüğünü Ozan Çolakoğlu'nun yaptığı albümün çıkış parçası "Bi'Tık", iki versiyon halinde albümde yer alıyor. "Bi'Tık"ın bestesi ve sözleri Şehrazat’a ait.

        • 2

          SERDAR ORTAÇ VE SERA TOKDEMİR İMZALI

          Albümde düzenlemeleri yine Ozan Çolakoğlu'nun yaptığı, söz ve müziğini Okay Barış'ın yazdığı "Mümkün Değil", söz ve müziği Gülden'e ait olan "Ölsem Unutmam" isimli şarkılar da yer alıyor.

          Albümde bulunan diğer bir şarkı olan "Sadece"nin söz ve müziğinde ise Serdar Ortaç ve Sera Tokdemir’in imzaları var.

        • 3

          Albümde ayrıca daha önce Pekkan'ın yorumlamış olduğu, Türkçe sözlerini Fikret Şeneş’in yazdığı hit şarkısı "Düşünme Hiç"in Ozan Çolakoğlu tarafından yapılan yeni aranjesi de yer alıyor.

        • 4

          Pandemi sürecinde müziğe yoğunlaşan pek çok sanatçı, yeni şarkılarını ve albümlerini dinleyicileriyle buluşturmaya devam ediyor. Kendilerini üretmeye adayan müzisyenler, melodilerini sevenlerine sunuyor. İşte sizin için seçtiklerimiz...

        • 5

          ALBÜME KIZLARININ ADINI VERDİLER

          Yaptıkları şarkılar ve paylaştıkları YouTube videoları ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan AliFiru grubu, 6 şarkıdan oluşan ilk albümlerinin hazırlıklarını tamamladı.

          Albümün adını yeni doğan bebekleri Âlâ Taçlı’dan esinlenerek "Âlâ" koyan ve çocuklarına hediye eden AliFiru, bu sayede projenin kendileri için daha da özel bir yere sahip olduğunu dile getirdi.

        • 6

          Söz ve müzikleri AliFiru’ya ait “Taçlı Kızım”, “Kuzum”, “Küçücüğüm”, “Âlâ’nın Ninnisi”, “Pamuk” ile anonim olan “Uyan Güzel” şarkılarından oluşan albümün aranjörlüğünü Alper Gemici üstlendi.

          Albümün ilk klibini “Taçlı Kızım” şarkısına çeken AliFiru, klipte kızlarının fotoğraf ve videolarına da yer verdi. Ayrıca diğer şarkıların kliplerinin de hazır olduğu albüm yayınlandı.

        • 7

          BELKIS ÖZENER'DEN YENİ ALBÜM: BENİM SESİM SİNEMA

          "Fosforlu Cevriye", "Sevemedim Kara Gözlüm", "Boş Çerçeve" gibi unutulmaz şarkılarla Yeşilçam filmlerine ses veren sanatçı Belkıs Özener, yeni bir albümle yeniden sevenleriyle buluşuyor.

          "Severek Ayrılalım", "Anma Arkadaş", "Bu Sana Son Mektubum", "Bana Aşk Dersi Verme", "Sensiz Saadet", "İnleyen Nağmeler" ve daha birçok birbirinden güzel şarkı, Özener'in sesinden hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

          "Benim Sesim Sinema", unutulmaz Belkıs Özener şarkılarıyla tüm müzik marketlerde yerini aldı.

        • 8

          SONER SARIKABADAYI'DAN YENİ SINGLE

          Şarkıcı Soner Sarıkabadayı, yeni şarkısı "Tamamlayamabiliyorum"u ilk kez TikTok üzerinden yayınladı.

          Tüm dijital platformlarda yayınlanan "Tamamlayamabiliyorum"un, sözü ve müziği Sarıkabadayı, düzenlemesi Osman Çetin ve Yenal Yıldız imzası taşıyor.

          "Tamamlayamayabiliyorum" isimli şarkının klip yönetmenliğini ise Caner Çetiner üstlendi.

        • 9

          SADELİKTEKİ ZARAFET!

          Sibel Can, "Adı Elveda Olsun" adlı şarkısının klibi için kamera karşısına geçti. Duru güzelliğini gözler önüne seren ve "Tüm kadınlar her haliyle güzel..." diyen şarkıcı, makyajını sildiği sahnelerle büyük beğeni topladı.

          İlk kez kamera karşısına makyajsız haliyle çıkan Sibel Can, "Kendimi olduğum gibi seviyorum. Sadelikteki zarafeti keşfettim. Tüm kadınlar da her haliyle güzel. Yeni şarkıma olan güvenimle özgüvenimi aynı klipte buluşturdum." diyor.

        • 10

          CEREN YALDIZ: ORTALIĞI SALLAMAYA GELİYORUZ

          TikTok fenomeni Ceren Yaldız, ilk projesi olan "Ara Ara" isimli şarkısı ve klibi ile müzik sektörüne giriş yaptı. "Ara Ara"nın söz ve müziği Mert Çalışkan'a, düzenlemesi ise Sezer Dinç'e ait.

          Ünlü fenomen, yeni projesiyle ilgili, "Ara Ara' projesininin çalışmalarına başlarken iddialı bir giriş yapmayı hedefledik. Enerji dolu ve genç nesile de uyabilecek bir şey olmalıydı. Hazır sektörde de genç nesili temsil edecek birileri de yokken ben o boşluğu doldurmak istedim. Genç nesilin sinerjisini ve nabzını çok iyi biliyorum. Yaptığım özel çalışmalarda da bunu görebilirsiniz. Bundan sonra ben de varım ve arka arkaya projelerimizi sunmaya hazırlanıyoruz. Ortalığı sallamaya geliyoruz. Çok heyecanlıyım. Umarım herkes şarkımı ve klibimi beğenir." şeklinde konuştu.

        • 11

          BİREYİN İÇ VE DIŞ DÜNYA ÇATIŞMALARINA DEĞİNİYOR

          "Gökyüzünü Tutamam" teklisiyle adından söz ettiren Can Koç, yeni şarkısı "Bana Göre Değil"i dinleyicileriyle paylaştı. Bireyin iç ve dış dünya çatışmalarına değinen sözleriyle dikkat çeken "Bana Göre Değil" teklisinin söz ve müziği Can Koç'a ait...

        • 12

          SONBAHARI YAKINDAN HİSSETTİRECEK BİR ŞARKI: KOR

          Yoğun şarkı üretim sürecine devam eden Emir Can İğrek'in yeni single'ı "Kor", orta tempo ritmi, sözlerindeki kelime oyunları ve duygu yoğunluğu ile öne çıkıyor.

          Sözü ve müziği her zaman olduğu gibi Emir Can İğrek'e ait olan şarkının düzenlemesi ise Yiğit Avcı imzası taşımakta. "Kor" çalışmasına Mali Ergin yönetmenliğinde siyah-beyaz konseptiyle çekilen klip, izleyicilerin beğenisine sunuldu.

        • 13

          İLK ŞARKISI "BEKLEDİM"İ YAYINLADI

          Genç yaşına rağmen 6 kitap yazan, yazdığı kitapları yüz binler satan ve bu sayede geniş bir hayran kitlesine sahip olan Alya, şimdi de müziği ile sevenleriyle buluşuyor.

          Alya’nın sözü ve müziği kendisine ait olan ve aynı zamanda “Ben Çok Sevdim” şiir kitabında da yer alan “Bekledim” şarkısının aranjesi Alper Gemici imzası taşıyor. Klip yönetmenliğini Oktay Bingöl’ün üstlendiği “Bekledim”, yayınlandı.

        • 14

          "İSTANBUL BANA ŞARKI YAPTIRDI"

          Oktay Aytaş, İstanbul’a geliş serüvenini ve İstanbul’da yüzleştiği zorlukları “Canım Sıkkın” şarkısında esprili bir dille sevenlerine anlatıyor.

          Aytaş, söz ve müziği kendisine, aranjesi Ekin Eti ve Mustafa Cihan Aslan’a ait olan şarkısı “Canım Sıkkın” ile 15 Ekim Cuma günü sevenleri ile yeniden buluştu.

        • 15

          'ÇOK ÖZLEDİM' YAYINDA

          Mavi Gri, "Çok Özledim" isimli yepyeni şarkısını sevenlerinin beğenisine sunuyor. Sözü ve müziği Akif Alkan imzalı şarkının düzenlemesini Mavi Gri grubu kendisi üstleniyor.

          Muhammet Emin Balcı yönetmenliğinde kliplendirilen "Çok Özledim", bugün tüm dijital platformlarda yerini aldı.

        • 16

          'KENDİMDEN HALLİCE'DEN YENİ ŞARKI

          Alternatif müzik sahnesinin başarılı temsilcilerinden "Kendimden Hallice", yeni şarkıları "İlacı Olmayan Ağrı"yı yayımladı. Sözleri ve müziği "Kendimden Hallice"nin vokali Ozan Özalp'e ait olan şarkı, synth eşlikli duygusal melodisi ve derin sözleriyle dinleyicide büyük bir etki uyandıracak.

          Ozan Özalp'in karakteristik ses rengiyle güçlenen "İlacı Olmayan Ağrı", alternatif müzik severlerden tam not alacak.

        • 17

          CEREN GÜNDOĞDU'DAN 'YANGINLARA

          Şarkıcı Ceren Gündoğdu, yeni şarkısı "Yangınlara" ile romantizmi funk gitarlar ve dans ritimleriyle buluşturuyor.

          Aşka dair kafa karıştıran sorulara rağmen hata yapmaktan korkmayan bir kadının cesaretinden ilham alan şarkı, hüznü ve neşeyi aynı anda yaşamaya meyilli herkesi dansa davet ediyor.

          Prodüktörlüğünü Arel Koray Nalbant’ın yaptığı şarkının sözü ve müziği Ceren Gündoğdu’ya ait. Video-klibin yönetmen koltuğunda ise Onur Cabi yer alıyor.

        • 18

          'HAYALİ KATMANLAR'

          Işıl Kahraman'ın dördüncü single'ı 'Hayali Katmanlar', bugün tüm dijital platformlarda yayımlandı.

          'Ne Öyleyim Ne Böyleyim', 'Boğazın Bu Yakası', 'İç Hayata' sonrası kaydedilen yeni tekli çalışmasının da sözü ve müziği Işıl Kahraman'a düzenlemesi Erkan Zeki Ar'a ait.

          Işıl Kahraman 'Hayali Katmanlar' için, "İçindeki melankolik dozu, romantik tınılarla dengeleyebildiğimi düşündüğüm bir şarkı." diyor.

        • 19

          MÜZİKAL KARİYERİNE 'İHANET' İLE DEVAM EDİYOR

          İrem Eren, müzikal kariyerine "İhanet" isimini verdiği yeni şarkısıyla devam ediyor.

          Sözü ve müziği kendisine, düzenlemesi ise Mehmet Egemen Dervişoğlu'na ait olan "İhanet"in mix&masteringi Samet Önder Kök imzası taşıyor. Şarkının gitarında Yiğit Efe Sevindik yer alıyor. "İhanet"e Hilmi Özer yönetmenliğinde kliplendirildi.

          "İhanet", bugün tüm müzik marketlerde yerini aldı.

        • 20

          'DİKEN' YAYINDA

          Doğan Duru’nun 2. solo albümünün 2. şarkısı 'Diken', iki versiyon olarak kaydedildi. Duru, sözü müziği kendisine ait olan, tüm enstrümanları kendi çaldığı ve mikslerini yaptığı şarkıları düzenli aralıklarla paylaşmaya devam ediyor. Finalde albüm olarak yayınlanacak bu serinin yeni şarkısı ‘Diken', tüm dijital platformlarda yerini aldı.

        • 21

          MUSTAFA AKAY'DAN 'ÇINAR'

          Mustafa Akay, yeni albümü "Çınar" ile bir kez daha müzikseverlerle buluştu. Albümün ilk çıkış şarkısı sanatçı Sezen Aksu'nun en sevilen şarkılarından biri olan "Biliyorsun" oldu.

          "Bazı duygusal şarkılar insanın içine içine işler, bazıları müziğiyle bunu daha da arttırır. Bazı şarkılar aşk taşır, bazıları hüzün ve ayrılık... Bazılarının içinde ise hepsi vardır. Bu şarkıyı dinleyen bu hislerin hepsini kendinde hissetmez mi?" diyen Akay, "Bazı şarkıların mevsimleri vardır. 'Biliyorsun' sanki sonbahar şarkısı..." şeklinde konuştu.

        • 22

          NURİ HARUN ATEŞ'İN TANIDIK TINILARA SAHİP YENİ ŞARKISI

          Bartu Küçükçağlayan'ın 17 yaşında yazdığı şarkısı "Hayatım Yıkılmış Sarayım", Nuri Harun Ateş yorumuyla tüm dijital platformlarda dinlenmeye açıldı.

          Sevdiği şarkıları yorumlamayı seven Ateş, kısa aralıklarla yayınlar yapmaya devam ediyor. "Hayatım Yıkılmış Sarayım"ın sözü ve müziği Bartu Küçükçağlayan'a, düzenlemesi Ogün Dalka'ya ait.

        • 23

          EN ÇOK DİNLENENLER

          * Aleyna Tilki - Sır

          * Onur Özsu - Düş Perisi

          *Derya Uluğ - Kanunlar Gibi

          * Edis, Anıl Piyancı, Ekin Beril - Kainat

          * Berkay - Karnaval

          * Hadise - Hay Hay

          * Demet Akalın - Bi Daha Bi Daha

          * Tuğba Yurt - Benim O

          * Edis - Martılar

          * Onur Özsu - Yeni Şarkılar

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa