Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Adriana Lima üçüncü kez anne oldu! - Brezilyalı model Adriana Lima evli mi, kaç çocuğu var? Magazin Haberleri

        "Victoria's Secret"tan emekli olan Adriana Lima, yapımcı Andre Lemmers ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Geçtiğimiz şubat ayında bebek müjdesini sosyal medya hesabından duyuran Adriana Lima, üçüncü kez anne oldu.

        Instagram'dan bebeğinin tek gözünün göründüğü bu kareyi yayınlayan Lima, oğlunun 29 Ağustos'ta dünyaya geldiğini belirtti.

        "DÜNYAMIZA HOŞ GELDİN"

        Bebeğine 'Cyan Lima Lemmers' adını verdiğini açıklayan Adriana Lima, gönderisinde "Dünyamıza hoş geldin" ifadelerine yer verdi.

        People Dergisi'nde yer alan habere göre; Lima ve bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

        REKLAM

        Sırp basketbolcu eski eşi Marco Jaric ile evliliğinden Valentina ve Sienna adında iki kızı bulunan Lima, bebek müjdesini de Tiktok hesabından açıklamıştı.

        "Victoria's Secret" podyumuna en uzun süre çıkan modellerden biri olarak tarihe geçen ve son defilesinde gözyaşları içinde seyircilerine veda eden Adriana Lima, paylaşımında makyajsız haliyle elindeki hamilelik testini kameraya göstermişti. Testte ise "hamile" kelimesi görülmüştü.

        TÜRK ÜNLÜ İSİMLERLE AŞK YAŞAMIŞTI

        Lima, geçtiğimiz yıllarda Türk yazar Metin Hara ve iş insanı Emir Uyar ile yaşadığı aşklarla uzun süre konuşulmuştu.

        Adriana Lima'nın, 2009'da Marko Jaric ile yaptığı evlilikten iki tane kızı oldu. Ancak ikilinin evlilikleri çok uzun sürmedi. O dönemlerde Jaric'in Lima'yı aldatması üzerine çift, yollarını ayırmıştı.

        Fotoğraflar: AP, Instagram, Reuters, Splash News.

        ÖNERİLEN VİDEO

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa