Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Vefat Son dakika: Yazar İbrahim Çolak intihar etti! İbrahim Çolak neden öldü?
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Habertürk'ten Şahin Şen'in haberine göre intihar olayıyla ilgili soruşturma başlatılırken Çolak’ın intihar etmeden önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar dikkat çekti.

        İbrahim Çolak’ın Twitter hesabındaki son paylaşımı "Kendimi böyle bir sona hazırlamamıştım. İyi bir insan olmaktı dileğim, başaramadım. Saatlerce, günlerce yazabilirim ancak bu hiçbir şeyi geri getirmez. Ben, şu saatten sonra eşimin, evlatlarımın, dostlarımın yüzüne bakamam. Kimse tamamıyla suçlu değildir lakin başkalarına söylediğim, ‘kendimize yakışanı yapalım’ düsturunu kendim için tutamamış olmama gerçek bir pişmanlığım var. Beni seven, beni gözeten tüm dostlarıma, hassaten kahrımı çeken eşime ve evlatlarıma hayırla kalın diyorum” oldu.

        ESKİ MİLLETVEKİLİ DUYURDU

        AK Parti eski Milletvekili Aydın Ünal İbrahim Çolak'ın vefatını sosyal medya hesabından duyurdu. Ünal, "İbrahim Çolak dostumuzu, kardeşimizi kaybettik. Rabbim rahmetiyle muamele etsin. Başımız sağolsun" ifadelerini kullandı.

        REKLAM

        "NE DİYEYİM, NE YAZAYIM BİLMİYORUM"

        İntiharı doğrulayan bir başka isim de Yenişafak köşe yazarı İsmail Kılıçarslan oldu. Kılıçarslan Twitter hesabında "Ne diyeyim, ne yazayım bilemiyorum. Bildiğim tek şey intiharın hiçbir şart altında çözüm ve uygun son olmadığı... Çok üzgünüm" ifadelerine yer verdi...

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa