Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu akşam Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek'i Külliye'de kabul etti. Görüşmenin ardından Gökçek, Twitter hesabı üzerinden görüşmeye ilişkin açıklama yaptı.

Melih Gökçek'in gerçek hesabından paylaştığı ilk tweetinin ardından, o esnada CNN Türk canlı yayınında Hande Fırat'ın konuğu olan Abdülkadir Selvi ise İbrahim Melih Gökçek'e ait olduğunu düşündüğü tweetleri okudu. Fakat işin aslı Abdülkadir Selvi'nin canlı yayında okuduğu ve Hande Fırat'ın da tekrar ettiği tweetleri atan bir İbrahim Melih Gökçek (@trolluyoruzki) isimli bir sahte hesaptı.

Read more!

Gökçek'in hesabından atılmış gibi görülen sahte tweetlerde "Sayın Cumhurbaşkanı ile yaptığımız görüşmede tarafıma istifa etmem gerektiği belirtilmiştir. Bu sebeple ay sonu istifamı sunacağım." ifadeleri kullanılıyordu.

Canlı yayında tweeti okuyan ve trollenen Abdülkadir Selvi, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Aynı dakikalarda Melih Gökçek'in gerçek twitter hesabından Beştepe'deki görüşmenin içeriğine ilişkin ikinci ve üçüncü tweetleri de geldi. Bu tweetlerde Gökçek, "SN CUMHURBAŞKANIMA KÜLLİYE'NİN KARŞISINA YAPILACAK MÜZE İLE İLGİLİ PROJENİN TÜM DETAYLARINI SUNDUM..."

"AYRICA BÜYÜKŞEHİR'İN DEVAM EDEN PROJELERİ KONUSUNDA ÇEŞİTLİ BİLGİLER VERDİM...

KAMU OYUNUN BİLGİSİNE..." diyordu.

Read more!

Selvi ve Fırat, kısa süre sonra trollendiklerini anlasa da Abdülkadir Selvi kelimesi twitter Türkiye gündeminde TT olmaktan kurtulamadı.

İŞTE SELVİ'NİN OKUDUĞU O TWEETLER
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ