Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Sinema ABD'li oyunculardan Alec Baldwin yorumu
        • 1

          Harvey Keitel: Denizci, genç bir denizci olunca ilk öğrendiğin şey, bir silahı kontrol edersin. Biri sana silahın temiz olduğunu söylerse, iyidir. Silahı kendin kontrol etmelisin. Bu bir trajedi, trajedi.

        • 2

          Jeffrey Wright: Geçen gün bu haber çıktığında Westworld setinde bir silahla çalışıyordum. Bu yüzden hepimiz oldukça şok olduk. O kadar açık ki, bu yanlış yönetilen bir setti ve bunun yönetiminden kimin sorumlu olduğundan emin değilim. Ama bu asla olmamalı. Filmlerde bana temizlenmemiş bir silah verildiğini hatırlamıyorum.

        • 3

          Rosanna Arquette: Bu çok korkunç bir olay. Eminim bunu çözecekler. Hepimiz özünden sarsıldık. Korkunç bir kazaydı ama oradaki biri ihmâlkardı.

        • 4

          Ray Liotta: Elbette silahlarla uğraşan insanlar var. Alec Baldwin profesyoneldir. Sadece durumun ne olduğunu bilmiyorum ama gerçekten bu beyin ameliyatı değil. Mesafeyi koruyorsun. Atışı yapıyorsun ve bum.

        • 5

          Simon Rex: Neyin değişeceğini bilmiyorum, ama bir şeylerin değişmesi gerekiyor gibi görünüyor. Güvenlik protokollerinin gerçekten yüksek olduğu büyük filmlerde olduğu gibi bütçeyle ilgili bir şey olup olmadığını bilmiyorum. Ve sonra bazı düşük bütçeli bağımsız filmler yaparsınız ve sadece zamanları veya paraları yoktur. Bu konuda başka nasıl konuşacağımı bilmiyorum, gerçekten üzücü olması dışında. Ve evet, umarım bunu ellerinden geldiğince düzeltirler. Çünkü bunun her şeyden, paradan veya her şeyden daha önemli olması gerekir.

        • 6

          Justin H. Min: Kesinlikle berbattı. Umarım bu tür bir olay bir daha asla olmaz. Elbette kazaydı ama bence bu şeylerde boşluk bile olmadığından emin olmak için uygulanabilecek daha fazla önlem var.

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa