Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti İl Başkan Yardımcısı Muammer Avcı, Sapça tüneli ile Gökgöl tüneli arası asfaltlama çalışmalarının başladığını sosyal medya hesabından duyurdu.

        AK Parti İl Başkan Yardımcısı Muammer Avcı, yaptığı paylaşımda “Yüklenici firma ile bayram öncesi bir araya gelinip yaptığımız görüşme sonrası, söz verilen ilk etap SapçaGökgöl tünelleri arası BSK'lı (Bitümlü Sıcak Karışım) asfalt serilmesine bugün sabah saatlerinden itibaren başladı. Çalışma süresince Sapça tünelinden Zonguldak istikametine gelişler, Elvanpazarcık kavşağından, Ankara gidiş istikameti yönündeki daha önce yapımı tamamlanmış yoldan gidişgeliş halinde trafiğe verildi. Fevkalade bir aksilik olmadığı sürece çalışmalar aynı hızda devam edecektir. Bu yolun bitirilmesi Zonguldak'ımızın seyahat konforuna ve trafik kazalarının yaşanmamasına çok önemli katkılar sağlayacaktır. Bu nedenle yakından takibimiz devam edecektir. Hayırlı olsun” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa