Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Zindaşti iki adamıyla 10 gündür kayıp

        FETÖ üyesi eski savcı Zekeriya Öz’ün gizli tanığı olan Naci Şerif Zindaşti İstanbul Nöbetçi Sul Ceza Hakimliği tarafından 11 Ekim 2018 günü tahliye edildi.

        SAVCI İTİRAZ EDİNCE YAKALAMA KARARI ÇIKARILDI

        Habertürk'ten Nihat Uludağ'ın haberine göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Naci Şerif Zindaşti ve 2 adamının tahliyesine itiraz etti. Bir üst mahkeme Zindaşti ve 2 adamı hakkında yeniden yakalama kararı verdi.

        ZİNDAŞTİ VE ADAMLARI BUHAR OLDU

        İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık 10 gün önce haklarında yeniden yakalama kararı çıkarılan Zindaşti ve 2 adamını yakalamak için harekete geçti. Ancak Zindaşti ve adamları henüz bulunamadı.

        REKLAM

        ZEKERİYA ÖZ'ÜN GİZLİ TANIĞI

        Uyuşturucu baronu Naci Şerif Zindaşti, firari eski savcı Zekeriya Öz’ün 2010 yılında yürüttüğü bir soruşturmada ‘Terazi’ kod adıyla gizli tanıklık yapmıştı. Zindaşti gizli tanık olarak verdiği ifadesinin ardından Balyoz ve Hrant Dink davalarına bakın hakimlerin görevden alınmalarına neden olmuştu.

        METİN TOPUZ GÖRÜŞMELERİ DE TESPİT EDİLMİŞTİ

        Naci Şerif Zindaşti, ABD İstanbul Konsolosluğu İrtibat Görevlisi olan ve FETÖ'den tutuklanan Metin Topuz'la da görüştüğü tespit edilmişti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa