Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yaşar Karayel'den Mazlum-Der'e ziyaret

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - AK Parti Kayseri eski Milletvekili Yaşar Karayel, MAZLUM-DER Kayseri Şubesini ziyaret etti.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MAZLUMDER Genel Başkan Yardımcısı ve Gönüllü Kuruluşlar Başkanı Ahmet Taş, derneğin Kayseri'deki çalışmaları hakkında bilgiler verdi. MAZLUM-DER'in Kayseri Şubesi'nde 30'dan fazla Sivil Toplum Kuruluşu'nun temsil edildiğini belirten Ahmet Taş, Karayel'e Sivil Topluma verdiği destek için teşekkür etti.

        Karayel ise ziyarette yaptığı konuşmada, yüz kızartıcı suçu olmayan herkesin AK Parti'de siyaset yapma hakkı olduğunu söyledi. AK Parti kadrolarının yarısının yenileceğini kaydeden Karayel, "Sivil toplum temsilcilerinin de gerekli şartları taşımaları halinde AK Parti kadrolarında siyaset yapmak için müracaat edebilecekler. Bunun önünde herhangi bir engel yoktur" dedi.

        (AG-SK)

        21.08.2017 18:01:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa