Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uşak Üniversitesi'nde kısa film gösterimi yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Seyedtaha Kermani

        UŞAK (İHA) - Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin çekmiş oldukları kısa filmlerinin gösteri ve çözümleme etkinliği düzenlendi.

        Uşak Üniversitesi İletişim Topluluğunca düzenlenmiş olan etkinlikte İletişim Fakültesi öğrencilerinin çekmiş oldukları filmlerin gösterimi yapıldı, ardından eleştirildi.

        4. Uşak Kanatlı Denizatı Kısa Film Festivalinde başvuruda bulunan İletişim Fakültesi öğrencilerinin çektiği filmler Festivalin ön elemelerinden geçmedikleri için yarışmaya katılma fırsatını yakalayamadılar.

        İletişim Topluluğunca düzenlenen etkinlikte 5 film gösterilerek ardından İletişim Topluluğu Danışman hocası Araştırma Görevlisi Onur Keşaplı filmleri içerik ve biçim açısından eleştirerek ileride daha iyi bir seviyeye gelmelerini diledi.

        Etkinliğe katılan öğrenciler filmleri teknik ve içerik açılarından değerlendirerek sorularını yönetmenler ve film ekiplerine yönettiler.

        Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin çekmiş oldukları 5 film ve yönetmenleri şu şekilde:

        "Renksiz", Tan Yavuz, "Mavi Çizgi",Onur Ulucanlı, "Kırıntı", Mert Sakar ve Barış yalca, "Pranga", Tugay Gündem, "Maket Uçak", Avni Yıldız

        Uşak Üniversitesi İletişim Topluluğu tarafından 12-13-14 Aralık tarihlerinde dördüncüsü düzenlenecek olan Uşak Kanatlı Denizatı Kısa Film Festivali Uşak Üniversitesi 1 Eylül Yerleşkesi'nin salonlarında sinemaseverlerle buluşacak.

        (SK-MB-Y)

        12.12.2017 09:23:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Uşak İlçeleri
        Tüm Uşak Haberleri
         Uşak

        Uşak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa