Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

        Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Adapazarı-İzmit doğu kavşaklarında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları devam ediyor. Bu nedenle Adapazarı-İzmit yönünde 07.30-17.30 saatlerinde otoyol trafiğe kapatılıyor. Ulaşım, Adapazarı kavşağından D-100 yoluna yönlendirilerek İzmit doğu gişelerinden tekrar otoyola katılım gerçekleştiriliyor.

        Polatlı-Ankara yolunun 28-31'inci kilometrelerindeki köprülü kavşak yapım çalışmaları nedeniyle, bölünmüş yolun Polatlı-Ankara istikameti trafiğe kapatıldı. Ulaşıma, karşı istikametten iki yönlü izin veriliyor.

        Kayseri-Malatya yolunun 42-45'inci kilometrelerinde asfalt ve yol yapımı çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmesi gerekiyor.

        Uşak-Afyonkarahisar yolunun 38'inci kilometresindeki Erkmen köprülü kavşağı yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım Afyonkarahisar Belediyesine ait toplayıcı yoldan gerçekleştiriliyor. Bu nedenle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uyması önem taşıyor.

        Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 28-33'üncü kilometrelerinde (Örencik Köyü mevkisi) yol yapım ve kavşak düzenleme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ankara İlçeleri
        Tüm Ankara Haberleri
         Ankara

        Ankara

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa