Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Yeni Gelin 20. bölüm 2. fragmanı izle - Show TV

        Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, Show TV'nin kahkaha dolu dizisi "Yeni Gelin"in 20. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Hazar’ın Asude konusunda kardeşlerini uyardığı, Baran’ın Karadeniz’den gelen beklenmedik misafiriyle şok olduğu, Ayşe’nin açlık grevine başladığı tanıtım renkli görüntüleriyle izleyenleri ekran başına kilitledi.

        YENİ GELİN 20. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        "Yeni Gelin"in Cumartesi günü ekrana gelecek 20. bölümünde Asiye’nin Hazar’ı ihbarı, Kalender’i çileden çıkarmış, Asiye’nin Kalender’in gözünden iyice düşmesine sebep olmuştur. Asiye’nin son hamlesi, bardağı taşıran son damladır. Asiye’nin kendini affettirme çabaları Kalender’e sökmedikçe de hıncını Bella’dan çıkarır. Konaktaki tek mutsuz gelin Bella değildir. Afet, Gökhan’ın gelişiyle mutlu günlerine kavuşacağını zannederken hayatı resmen zindana dönmüştür. Çünkü Ayşe’nin içinden dünyanın en eli sopalı kaynanası çıkmıştır. Arap’ın inadı, birbirinin hasretiyle yanıp tutuşan karı-kocanın muradına ermesine engel olur.

        REKLAM

        "Yeni Gelin"in 20. bölüm 2. fragmanı;

        "Yeni Gelin"in 20. bölüm 1. fragmanı;

        Ayşe’nin son hamlesiyle birlikte Gökhan, karısı ve annesi arasında sıkışıp kalır. Tabi ki tüm bunlardan Kalender’in hiç haberi yoktur. Çünkü Asude, konakta misafirdir. Kalender’in de tek derdi onu etkilemek ve gözüne girmektir. Bu yüzden her yolu dener. Asude’nin ilgi alanlarıyla ilgilenmeye, onunla birçok ortak nokta bulmaya çalışır. Tabi ki bunu yaparken de fazlasıyla zorlanır. Çünkü Kalender Ağa’nın ne fiziksel performansı, ne de genel kültürü buna uygun değildir.

        Kalender, yine de her şeyi göze alır. Kalender’in çabası, eşlerinin de gözünden kaçmaz tabi ki. Göz göre göre kocaları, Asude’ye kur yapmaktadır. Şimdilik ellerinden bir şey gelmez. Bu durumu fark eden yalnızca onlar değildir. Bella, Kalender’in halasına ilgisini görünce vakit geçirmeden Hazar’ı uyarır. Hazar, kardeşlerini toplayıp durumun ciddiyetini anlattığında üç kardeş soluğu babalarının karşısında alır. Niyetleri onu uyarmaktır. Fakat Kalender’den aldıkları cevapla hepsi şok olur. Çünkü konakta yer yerinden oynamak üzeredir. Kaçtıkları tehlike, tahmin ettiklerinden çok daha yakındadır.

        REKLAM

        Show TV’nin beğeniyle izlenen Yeni Gelin dizisinin başrollerini Jessica May ve Tolga Mendi paylaşırken; dizide Mustafa Avkıran, Sema Keçik, Dağhan Külegeç, Yonca Şahinbaş, Zeynep Kankonde, Lale Başar, Renan Bilek ve daha birçok ünlü oyuncu yer alıyor.

        "Yeni Gelin" yeni bölümü ile 14 Ekim Cumartesi günü saat 20.00'de Show TV’de!

        YENİ GELİN 19. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

        YENİ GELİN 19. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Gökhan yeni gelin getirmediğini, Bozoklara şaka yaptığını söylese de Ayşe ve Afet’in bunu hazmetmesi kolay olmadı. Afet’i şaka olduğuna ikna eden Bozoklar, konakta Gökhan’ın şerefine eğlence düzenledi. Kalender Ağa konaktaki kötü atmosferin dağılması için oğullarını ve gelinlerini denize götürdü.

        Yaşanan tatsızlıkları unutmak amacıyla çıktıkları yolculuk demir parmaklıklar ardında son buldu. Deniz kenarında eğlenen gençlerle girdikleri kavga sonucunda başları belaya giren Bozokları Bella’nın halası, başarılı avukat Asude kurtardı. Güzelliğiyle Kalender Ağa’nın aklını başından alan Asude, Bozok Konağı’na misafir olarak geldi.

        REKLAM

        Konağa nispeten sakin bir iklim hakim olmuşken jandarmalar kapıya dayandı. Hazar’ı jandarmalara, asker kaçağı olduğu gerekçesiyle ihbar eden ismin, Hazar’ın annesi Asiye olduğunu öğrenen Bozokların büyük şaşkınlık yaşadığı final sahnesi görülmeye değerdi

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa