Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İNGİLTERE Kraliçesi 2. Elizabeth'in tahta çıkışının 60. yılı ve İngiliz Ticaret Odası'nın kuruluşunun 125'inci yılı önceki akşam İngiliz Başkonsolosluğu bahçesinde gerçekleştirilen özel bir davetle kutlandı. Çifte kutlamanın yaşandığı davete başta İngiltere Büyükelçisi Jessica Hand olmak üzere İngiliz Ticaret Odası Başkanı Jonathan Beard, Meltem Cumbul, Selma Ergeç, Feryal-Kemal Gülman çifti, Leyla Alaton, Reyhan-Aydın Harezi çifti gibi iş, sanat ve cemiyet hayatının tanınmış isimleri katıldı. Davette İngiltere Büyükelçisi Jessica Hand'ın İstanbul'daki görev süresinin dolması nedeniyle bir de veda yaşandı.

        CANNES’da Baldwin’le tanıştı

        ALMANYA merkezli uluslararası ticaret yapan İlker Mengi, işleri nedeniyle özellikle Avrupa’nın bir çok şehrini geziyor. Kimi zaman bu yaz evleneceği nişanlısı Masha ile birlikte kimi zaman da yalnız seyahat ediyor. İlker Mengi, geçtiğimiz haftalarda eğlenmek üzere nişanlısı Masha’yı da yanına alarak Cannes Film Festivali’ne gitmiş. Şirketine ait Falcon tipi özel uçağıyla Nice’e inen İlker Mengi ve nişanlısı Masha, tekne de kiralayarak bol bol gezmiş er. Ancak bu geziden Masha bir hayli üzgün dönmüş. Çünkü Masha’nın teknede kalmak istediği bir gün İlker Mengi, Cannes’ da bir restoranda 54 yaşındaki Hollywood yıldızı Alec Baldwin ve onun bu yaz evleneceği 28 yaşındaki nişanlısı Hilaria Thomas’ la (Dostları onu Nicole diye çağırıyormuş) tanışmış. Mengi tanışmakla kalmayıp bir de hatıra fotoğrafı çektirmiş. Bunu duyan Masha hayranı olduğu Baldwin’le fotoğraf çektiremediği için çok üzülmüş. İlker Mengi ise ona fotoğrafı göstererek nispet yapmış. Bu arada Alec Baldwin, New York’ ta ki Yoga Viga Yoga okulunun sahibi olan nişanlısı İspanyol Thomas ile bu yaz evlenecekmiş. Bunu da benden duyun.

        Meğer kucak dansı eskiymiş

        GEÇTİĞİMİZ çarşamba günü 'Brezilya usulü kucak dansı' başlıklı, Murat Özvardar, mimar Çağdaş Yüksel ve eşi Özben Yüksel'in kahramanı olduğu bir haber yapmıştım. Haberde Brezilyalı seksi dansçılarla Çağdaş Yüksel'in fotoğraflarını yayınlamıştım. Murat Özvardar bu fotoğrafları Facebook'ta paylaşınca ve kendisi de Antalya Mardan Palace'ta olunca olay mahallinin orası olacağını düşündüm. Sonraki gün beni fotoğraflarda yer alan Ralf Tezman aradı. İtalya tatilinden yeni döndüğünü ve fotoğrafların 2-3 sene önce Özben-Çağdaş Yüksel'in Bodrum'daki yazlıklarında verilen bir partide çekildiğini söyledi. Ancak bu haberle ilgili beni sadece Ralf Tezman'ın araması da şaşırtıcı. Belki de ev sahipleri Özben-Çağdaş Yüksel çifti bu konunun tekrar gündeme gelmesini istemedi.

        TORUNLARINA DİPLOMA VERDİ

        TÜRK eğitim hayatında 54. yılını tamamlayan ve bugüne kadar 5 bin 400 öğrenciyi mezun eden Özel Ata Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan Özel Ata Anadolu Lisesi, Swissotel'de dün düzenlenen kep töreniyle 2012 yılı mezunlarını yeni yaşamlarına uğurladı. Bu yıl mezun olan 82 öğrenci ve ailesinin katıldığı törende Demirören Ailesi de mezuniyet sevinci yaşadı. Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Özel Ata Eğitim Kurumları'nın kurucusu Erdoğan Demirören'in torunları, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in çocukları Erdoğan ve Yelda Demirören de mezun olan öğrenciler arasındaydı. Erdoğan Demirören, eşi Tülin Demirören, Yıldırım ve Revna Demirören, Tayfun ve Reyhan Demirören, Meltem Demirören Oktay, Revna Demirören'in annesi Tülay Ulusoy ve kardeşi Alican Ulusoy, kız kardeşleri Emra Çarmıkiı, Merva Ulusoy ile yeğenleri Meyra Ulusoy ve Cemra Çarmıklı da törene katılarak Erdoğan ve Yelda Demirören'in mezuniyet sevincine ortak oldu.

        Eskişehir'de temel attılar

        İŞ dünyasının bazı ünüleri geçen hafta Eskişehir'de bir araya geldi. İskender Atakan, Mustafa Taviloğlu, Celal Çapa, Mustafa-Dilek Toner gibi isimler Polimeks İnşaat'ın sahipleri Erol-Rana Tabanca çiftinin Eskişehir'de yapımını üstlendiği Bademlik SPA ve Termal Otel'in temel atma törenine katıldılar. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in de katılımıyla gerçekleşen temel atma töreni sonrası konuklar Candan Erçetin'in şarkılarıyla coştu.

        Mutluluğu birbirlerinde buldular

        GALATASARAY Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın küçük kızı Ceyla Aysal ile sahibi oldukları Les Ottomans Hotel'in Genel Müdürü Mehmet Kırklar, yaklaşık iki yıldır birlikteler. Birbirleriyle çok iyi anlaşan ikili, gönüllerince yaşamayı sevenlerden. İkisinin de başından birer evlilik geçti. Geçmişte yaşadıkları evliliklerinde mutluluğu yakalayamayan çift için "Mutluluğu birbirlerinde buldular" desek yalan olmaz. Bodrum'u çok seven Kırklar ve Aysal, her hafta sonu soluğu Bodrum'da alıyor. Gündoğan'daki evlerinin iskelesinde gündüzleri güneşlenip keyif yaparken geceleri de Türkbükü'nün mekânlarında eğleniyorlar. Türkiye'de olduğu zaman Ahu Aysal da onlara her fırsatta eşlik ediyor.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar