Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GÖZTEPE

        Göztepe’nin Antalyaspor galibiyetini ve Süper Lig’de 2. sıraya yükselmesini nasıl yorumluyorsunuz?

        Kıran kırana, temposu yüksek bir maç oldu. Göztepe, rakibinin uzun süre 1 kişi eksik oynama avantajını çok iyi kullandı. Buna rağmen ciddi efor sarf etti. 2-0 önde olmanın rahatlığına girmedi. Zaten rakip de buna müsaade etmedi. İçerideki mağlubiyet sonrasında Göztepe’nin göstereceği refleks önemliydi. Süper Lig’de üst üste alınacak iki mağlubiyet balansı bozduğu gibi ciddi hasarlar da yaratabiliyor.

        Her yönü ile zor bir deplasmandan başarı ile ayrıldılar. Tebrikler...

        Göz-Göz’lerin sahadaki mücadele gücü gittikçe yükseliyor. Rakip için öncelikle yarattıkları zorluk bu...

        Ayrıca atanı da iyi, tutanı da...

        Bulunduğu yer, teknik direktör Tamer Tuna dışında başkan için bile sürpriz olabilir. Ancak şansları ile değil hak ettikleri için oradalar.

        Zirvede olmanın getireceği farklı sorumluluklar vardır. Böylesi bir ağırlığı nasıl idare edecekler şimdi de merak konusu bu...

        ************

        AKHİSAR

        Akhisar, Trabzon’da 6-1 kazanıp tarihi bir galibiyete imza attı, bu takımı alkışlamak gerek değil mi?

        Trabzon Trabzon olalı böylesi bir hezimet ve de eziklik yaşamamıştır. Akigolar sahanın her tarafında, oyunun her bölümünde resmen rakiplerini perişan ettiler.

        Trabzonspor’un hücuma her çıkışını cezalandırdılar. Golle ya da yüreklerini ağızlarına getiren pozisyonlarla...

        Akıllı oynadılar. Olağanüstü dikkatli ve konsantreydiler. Defansta çok az açık verdiler.

        Muhteşem bir çıkışla deplasman fobisi de son buldu. Trabzonspor’un doğan her umudunu karşı golle yok ettiler. Hücum organizasyonları mükemmel, atılan goller ise çok şıktı.

        Sanırım her Trabzonlu ellerinden kaçırdıkları oyuncular için pişman olmuştur.

        Akigolar Okan Buruk ile altın çağını yaşıyorlar. Okan Hoca ile birlikte Akhisarspor’un yıldızı her geçen gün daha da parlıyor.

        ************

        KARŞIYAKA

        Karşıyaka’nın zor durumu Altay taraftarını bile harekete geçirdi, sizin yorumunuz ne olur?

        Altay karargahından KSK’ye gelen mesaj son derece anlamlıydı. Bu mesaj emin olun KSK’li olan herkesin yüreğini sızlattı. Komşu diyor ki:

        “Ayağa kalk ve savaş. Olmuyor böyle hemşerim! 105 yıllık köklü bir kulüpsün, bir an önce eski günlerine dön... “

        Çaresizlik ne kadar kötü bir şey. İş paraya dayandığında donup kalıyorsun. Söylenen rakamlar o kadar büyük ki düşüncelerini bitirdiği gibi aklını da yok ediyor. Eskiden futbolcular aldıkları başarılı sonuçlarla bulutları dağıtırlar, camiaya nefes aldırırlardı. Onlarda bu değirmenin içerisinde erimeye başladılar. Öyle de yapsan, böyle de desen harekete geçiremiyorsun, ses çıkmıyor. Yönetimde istifalar arka arkaya geliyor. Durum organ yetmezliğine doğru gidiyor. Yani kötüye, gerçekten çok kötüye...

        ************

        MANİSASPOR- DENİZLİ

        Manisaspor-Denizlispor maçındaki beraberlik iki takıma da yaramadı, sonuçları ne olur?

        Ligin alt sıralarında yer alan ve buradan kurtulma çabası içerisinde olan iki takımın mücadelesi bence kayıplarla sonlandı.

        Denizlispor, deplasmanda öne geçme avantajını kullanamadı. Manisaspor ise rakibine 2 puan vererek bulunduğu yerde çakılı kaldı. Manisaspor’daki hoca değişikliği ilk maçta sahaya yansımadı.

        Fatih Tekke takımın geneliyle oynayarak şans aradı ama tutmadı. Bu tür arayışlar normal. Ancak taşların da hepsini bir anda oynatmamak gerekir. Güç olarak baktığımızda iki takımda da eksiklik görülüyor. Özetle takviyeye ihtiyaçları var. Denizlispor bunu bir şekilde çözebilir. Manisaspor ne yapar işte onu kestiremiyorum.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar