Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        NİHAYET yaz geldi... Yaz demek; açık havada yemek keyfi demek, ufak tatil kaçamakları demek, serinletici içecekler demek, yüzmek, gülmek, dostlarla vakit geçirmek, gezmek demek...

        Önümüzdeki günler için ilk fırsatta yapılması gerekenler diye kısa bir liste oluşturdum... Size de fikir verebilir diye işte birkaç önerim:

        ■ Sevgili Mitko'nun Beyaz Fırınının mutfağından çıkan ve tasarım harikası gibi görünen dondurmalardan yemek...

        ■ Suada'da gelecek hafta açılacağını duyduğum mavi pilavı ile meşhur Giritli İdilika'ya gidip denizin üzerinde İstanbul'u seyrede seyrede Girit mutfağının keyfini çıkarmak...

        ■ Gelecek hafta sezonu açacak Hillside Trio'nun Cinecity Açıkhava Sineması'nda şezlonga uzanıp film izlemek. Hatta 3 Haziran'da vizyona girecek Hangover Part II filminin 1 Haziran akşamı ön gösterimi olacakmış. Bu keyif kaçmaz yani!

        ■ Fırsat buldukça küçük tatil kaçamakları yapmak. Mesela geçen yıl tesadüfen gittiğim Marmaris'teki Amos koyuna gidip tekneyi oraya demirlemek... Ara öğünlere varana kadar Amos Restaurant'ın o muhteşem mutfağından beslenip beslenip durmak.

        ■ Bir diğer tatil kaçamağında ise Bodrum Güvercinlik'teki Kara Balık'a gidip kafaları çekmek ve o harika lezzetlerin üstüne Güvercinlik Koyu'nun keyfini çıkarmak.

        ■ 14 Haziran'da Kemer Country Club'da Alzheimer Vakfı yararına düzenlenecek İstanbul Lezzet Festivali'ne mutlaka gitmek.

        ■ Cihangir'in yıldız mekanlarından White Mill'e konuk olarak gelen dünyaca ünlü İspanyol barmen Fabrizio Banys'ın kokteyllerinden tatmak.. (ki bunu hemen yapmak lazım, zira kendisi sadece 26-27-28 Mayıs tarihlerinde White Mill'de olacakmış.)

        ■ Yepyeni konsepti ile Nahide Rüya Adası'nın kapıları açılır açılmaz kendimi adaya atmak! Çünkü bu sezon Nahide'nin içinde plajı da vamış, tropik ormanı da... Hatta onları oraya getiren gemisi bile demirliyormuş mekana... Meraktayım :)

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar