Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        N E yapsam diye düşünenlere üç farklı önerim var. Özellikle hafta sonu için... Hava soğuk, yağmurlu, kasvetli; ayağımı atmam sokağa diyenlerdenseniz diyecek bir lafım yok ama yok çıkıp bir şeyler yapalım diyenlerdenseniz önerilerime kulak verin derim.

        Sizlere daha önce bahsetmiştim, çıtır lahmacun ve nefis bir kebap yemek isterseniz, Kozyatağı İnönü Caddesi’ndeki Onur Kebap gitmeniz gereken ilk adreslerdendir diye... Ben test ettim ve onayladım, gerçekten özellikle lahmacunun ince ve çıtır olanını sevenlerdenseniz sizlere şiddetle tavsiye ederim. Bende bu durum biraz alışkanlık yaptı diyebilirim. Geçen hafta sonu arkadaşlarla otururken aniden oy birliği ile Onur’dan lahmacun yemeye karar verdik. Atladık arabalara, tuttuk Onur’un yolunu.

        İddia ediyorum ben böyle bir lahmacunu çok az yerde yemişimdir, gerçekten ustanın ellerine sağlık, muhteşem bir tat.

        Pazar günü kebap günü derler ya, bu duruma ayak uydurarak kendimize nefis bir ziyafet çektik!

        ONUR KEBAP LAHMACUN. İNÖNÜ CADDESİ NO: 41 KOZYATAĞI. TEL: 0(216) 386 52 62

        Söz Sunay Akın’da...

        11 Mart tarihini şimdiden ajandalarınıza not etmenizi tavsiye ederim. Çünkü o gece büyük bir söz ustası olan sevgili Sunay Akın, Saint Joseph’in tiyatro salonunda “Söz Gösterisi” adlı tek kişilik gösterisi ile sahnede olacak.

        Sunay Akın’ın anlatım tarzına hayranımdır. Sahnede henüz izleme fırsatım olmadı kendisini ama televizyon programlarında çok denk gelmişimdir.

        Tatlı dil, hoş sohbet derler ya aynen öyle bir durum var kendisinde. Anlattıkça yaşatıyor olayları. Sunay Akın’ın Söz Gösterisi için gelen davetiyesinde kendisini ve gösterisini o kadar güzel tanımlamışlar ki, benim daha fazla “söz gösterisi” yapmama gerek kalmamış! “... bizimle saklambaç oynayan ‘tarih’i sobelemekte, bilginin ışığında güldürüp eğlendirmekte, yeri geldiğinde de hüzünlendirerek düşünmeye sevk etmektedir.”

        Katılım, haliyle salonun kapasitesi ile sınırlı olduğu için gösteriyi izlemek isteyenlerin mutlaka 0 (216) 414 52 60 numaralı telefondan rezervasyon yaptırmaları gerekmektedir. Sonra kapıda kalmayın, baştan uyarayım...

        Serkan’ı dinlemeye gidiyorum

        DİĞER bir öneri ise klarnet üstadı sevgili Serkan Çağrı, 5 Mart Cumartesi Kozzy AVM’de, bir gün sonra da Optimum Alışveriş Merkezi’nde harika birer konser verecekmiş. Eyvah Eyvah filminde kendisini hayranlıkla dinlemiştim, gerçekten büyük bir yetenek. En hayran olduğum müzik enstrümanıdır klarnet. Ne zaman duysam gözlerim dolar, keyfi ve hüznü bir arada yaşatır... Önümüzdeki hafta sonu için keyifli bir alternatif olabilir...

        Hayatın ta kendisi bu filmde: Ya Sonra

        SOĞUK ve yağmurlu günlerin olmazsa olmazlarından benim için sinema... Özcan Deniz’in “Ya Sonra” filmini programıma aldım. Gidenler çok beğenmiş, konu hayatın ta kendisi; aşk, sevgi, evlilik, kıskançlık, kavga, ihtiras hepsi var... Peki “Ya Sonra”?, gidip göreceğiz...

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar