Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Önce Ndiaye diyorum.

        Sonra Fernando.

        Ardından Feghouli.

        İkinci yarıda maçı alıp götürdüler.

        Özellikle Ndiaye bir yıldız gibi oynadı. İlk yarıda sönük, ikinci yarı parlak.

        Genel olarak bakıldığında yine ilk yarı coşku sıfır, ikinci yarı gol de erken gelince coşku en üst düzeyde.

        Haliyle direnci düşük Akhisar’ın pes etmesi kaçınılmazdı.

        Futbol gerçekten enteresan oyun. İlk yarıda her şey Galatasaray’ın aleyhineydi. O skorla bitse hoca banko giderdi. Şimdi Tudor uzatmalara geçti. Bu skora rağmen Tudor’un ben bu takımın başında sezon sonuna kadar kalacağını düşünmüyorum.

        İlk yarıda insanın aklına bin türlü komplo teorisi geldi. Bir ara servisteki arkadaşlar, futbolcuların Tudor’u istemediğini belirterek kötü oyunu böyle açıklıyorlardı. Yani o kadar kötüydü Galatasaray. İkinci yarıda bu kadar toparlanması çok uzak ihtimal olarak gözüküyordu.

        Galatasaray iyi baskı kurdu. Rakibi hataya zorladı. Orta alan ilk kez risk aldı. Muhtemelen soyunma odasında Tudor, “Ndiaye ve Fernando’ya ileri çıkın”dedi. Belhanda ile görevleri değiştirdi. Gol de erken geldi. Fernando müthiş bir gol attı. Gerisi de çorap söküğü gibi geldi.

        Galatasaray çok kritik bir galibiyet aldı. İkinci yarıdaki mücadele olması gerekendi ama tabi ki bu mücadele gücü ancak Akhisar tipi orta sınıf takımlara söküyor. Risk düzeyi yüksek maçlarda Galatasaray ve Tudor patlıyor. O yüzden bu skora rağmen Galatasaray için bir sürü şüphem var.

        Ben açık olarak Tudor ile bu işin yürüyeceğini düşünmüyorum. İnanın bu maçı Galatasaray, Tudor’suz da kazanırdı. Ama ne zaman Galatasaraylı oyuncuların Tudor’a ihtiyacı var o zaman hoca hiç ortalıkta gözükmüyor. Kulübenin bir yerine sinip kalıyor. Ve futbolcular da bunun farkında. Seyirci de farkında.

        Paraguay Dünya Kupası’na hak kazandığı zaman hemen teknik direktörü Victor Genes’i kovdu. Ve yerine baba Maldini’yi getirdiler. Gerekçe olarak da eski hocanın vizyonunun yetersiz olmasını gösterdiler. Şu anda ben de aynı fikirdeyim. Tudor bu takımda kalırsa G.Saray ilk beşte kesin olarak yer bulur. Ama asla şampiyon olamaz.

        MUSLERA

        Beşiktaş maçı tamam. Olur böyle şeyler dedik. Ama dün artık olmadı. Olmaz böyle hatalar. Yapma Muslera.

        G.SARAY ORTA ALANI

        İkinci yarı müthiş oynadılar. Hem savunmada, hem hücumda muhteşemdiler. Ama Yasin’in bu takımda oynamasına hayret ediyorum.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar