Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başakşehir’in bu futbolla şampiyonluğa ulaşması hayalden öteye gitmez.

        Neydi o görüntü? Zirvede tutunan takım sanki bu değildi!

        Maçın önemli bölümünde kalesine mahkum oynadı. Yok denecek kadar az pozisyona girdi. Açık söyleyelim. Bu oyun karşısında 1 puan çok bile.

        Düne kadar öve öve bitirediğimiz Başakşehir’den eser yoktu. Yaratıcı oyuncuların ayaklarına pranga bağlanmıştı adeta. Tamamına yakını çok etkisiz kaldı.

        Haksızlık yapmayalım, Adebayor’u ayrı tutalım. Golünü attı, elinden geleni yaptı. Nasıl iyi bir profesyonel olduğunu her hareketiyle ortaya koydu. Profesyonellik dedim de... Emre Belözoğlu’na ne demeli! Aslında dün çok daha önce kart görmeliydi. Genelde olduğu gibi yine hakemle oynadı. Tamam, kendisine hep ayrıcalık tanınıyor, birileri de sessiz kalıyor ama bu kadarı da biraz ayıp oluyor.

        Başakşehir ders alsın. Siz Konyaspor gibi ligde tutunmaya çalışan bir takım karşısında bile bu kadar silik oynarsanız, yarınlarda ne olduğunu anlamadan tepetaklak gider ve şampiyonluğa uzaktan el sallarsınız. Konyaspor’u kutlamak gerekiyor. Aldıkları 1 puan için değil, ortaya koydukları hırslı ve disiplinli futboldan dolayı...

        Ayrıca şunu da söyleyelim. Aykut Kocaman’ın bıraktığı taş gibi takıma doğru dürüst 4-5 takviye yapılmış olsaydı... Bu takım şimdi nerelerde olurdu acaba! Bakın bir Jahovic bile nasıl olumlu etkiledi.

        Konyaspor yönetimi de ders almıştır umarım.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar