Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Moda Düşük göz kapaklılar için 10 makyaj hilesi!

        1- Göz kapağınıza az bir miktarda kapatıcı veya baz uygulamak, koyulukların görünümünü azaltır. Bu yöntem aynı zamanda makyajınızda astar görevi görecektir.

        2- Rimel ve göz kalemi uygulamasında zorluk yaşamaları olası bir ihtimaldir. En ufak bir göz kırpmasında makyajınız dağılabilir. Bu nedenle suya dayanıklı ürünler kullanmalısınız.

        3- Mutlaka siyah göz kaleminiz olmalı! Göz kaleminizi alt kirpik diplerinize ve göz içlerinize çekin.

        4- Üst kirpik çizginizi belirginleştirmelisiniz. Büyük görünen gözleriniz ortaya çıkacak, düşük göz kapaklarınız gizlenmiş olacaktır.

        5- Göz makyajınızda doğal kahve tonlarını kullanmalısınız. Keskin hatlar gözleri daha yukarıya taşır, yumuşak gölgelerle uygulama yapmalısınız.

        6- Parlak bronz tonlarda bir göz farı kullanın. Düşünülenin aksine küçük göstermez. Yansıma yaratacağından daha güzel görünecektir.

        7- Maskara uygularken dikkatli olmalısınız. İç kirpiklere değil dış kirpiklerinize maskara sürmelisiniz.

        8- Kaşlar bir makyajın olmazsa olmazıdır. Yüzünüzün şeklini belirler. Kaşlarınızı doldurarak bakışlarınızı yukarıya doğru kaldırabilirsiniz.

        9- Eyeliner uygulamasından kaçınıyor olabilirsiniz. Ancak anında kalkık görünen gözler için bu yöntemi deneyebilirsiniz. Eyeliner kuyruğunu her zaman çektiğinizden farklı olarak göz kapağının biraz üstünden başlayarak çekmelisiniz.

        10- Canlı gözler elde etmek için gkadar göz kapağına ve kirpik diplerinize bej onlarda bir far kullanmalısınız.

        REKLAM
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa