Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Moda Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul başlıyor

        Global ölçüde modayı konumlandıran Mercedes-Benz Fashion Week Sonbahar/Kış sezonu için modaseverlerle buluşuyor. Uluslararası moda takvimi doğrultusunda senede iki kez gerçekleştirilen etkinlikte, marka ve tasarımcıların sunumuyla tüketicilerin alışveriş yapabilecekleri bir platform hazırlanırken, davetliler alışagelmişin dışında "Fashion Motion" seçkisi ile moda filmlerini izleyebilecek. Ayrıca sayılı marka ve tasarımcı bir ay boyunca tüketici ile buluşma fırsatı yakalayacak.

        Dünyanın en prestijli trend tahmini ajanslarından Nelly Rodi, Sonbahar/Kış 2018 ve İlkbahar/Yaz 2018 sezonlarına seminerleriyle Mercedes - Benz Fashion Week İstanbul'un ilk günkü resmi programında yer alırken, Nelly Rodi dışında Cihan Nacar, Burçe Bekrek, Özlem Süer'de koleksiyonlarını sunacak.

        Her sezon desteklediği tasarımcının koleksiyonunu sunan Mercedes-Benz, bu sezon Türk modasının ilginç tasarımcısı Deniz Berdan'ı seçti. Deniz Berdan, Sonbahar/Kış 2017 koleksiyonunu “Mercedes-Benz presents DB BERDAN” adıyla sunacak.

        Bu seneuluslararası ölçüde ses getirecek Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul, İstiklal Caddesi'ndeki Cercle d'Orient binasında modaseverlerle buluşuyor.

        REKLAM
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa