Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa YASAK AŞK | Denizli'de bir adam önce eşini ve sevgilisini ardında da kendini vurdu! - Son dakika haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Denizli'de tüyler ürperten olay, Pamukkale ilçesinde saat 14.00 sıralarında, Atalar Mahallesi 1343 Sokak'ta meydana geldi.

        TAKİP EDİP TETİĞE BASTI

        Sokakta dehşet saçan Emin Ülker.
        Sokakta dehşet saçan Emin Ülker.

        İnşaat ustası olan Emin Ülker (38), takip ettiği eşi Özlem Ülker (38) ile arkadaşı Yusuf Cavlak'a (37), sokakta birlikte yürüdükleri sırada pompalı tüfekle art arda ateş ederek kaçtı.

        İKİSİ DE YAŞAMINI YİTİRDİ

        Özlem Ülker, 38 yaşındaydı.
        Özlem Ülker, 38 yaşındaydı.

        Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, Cavlak'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Göğsüne aldığı saçmalarla ağır yaralanan Özlem Ülker ise kaldırıldığı Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

        KENDİ HAYATINA DA SON VERDİ

        Yusuf Cavlak, 37 yaşındaydı.
        Yusuf Cavlak, 37 yaşındaydı.

        Polis, olayın ardından kaçan Emin Ülker'in yakalanması için çalışma başlattı. Çifte cinayet şüphelisi Emin Ülker, olay yeri yakınlarındaki 1333/1 Sokak'taki bir bahçe içerisinde ölü bulundu. Ülker'in olayda kullandığı tüfeği çenesini altına dayayarak intihar ettiği belirlendi.

        CENAZELERİ MORGA KALDIRILDI

        Her iki olay yerinde yapılan inceleme sonrası Cavlak ve Ülker'in cansız bedenleri Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

        İLİŞKİLERİ OLDUĞU İDDİASIYLA VURDU

        Yapılan araştırmada, Emin Ülker'in eşi Özlem ile müzisyen arkadaşı Yusuf Cavlak arasında ilişki olduğu iddiasıyla silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği öğrenildi.

        KATLİAMDAN 4 SAAT ÖNCE PAYLAŞIMDA BULUNMUŞ

        Bu arada yapılan incelemede Emin Ülker'in olaydan 4 saat önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ölümümden Yusuf Cavlak ve eşim Özlem Ülker sorumludur. Hakkım varsa eşim ve Yusuf Cavlak haricinde herkese helal olsun" ifadelerine yer verdiği ortaya çıktı. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa