Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Nedir Ne Değildir? - 27 Temmuz 2023 (Nedir Ne Değildir? - 27 Temmuz 2023 (Vergi artışları ve maaş zamları nasıl bir etki yaratacak?)

        Zamların enflasyona etkisi ne? Vergi artışları ve maaş zamları nasıl bir etki yaratacak? Türk ekonomisini ne bekliyor? Kademeli faiz artışı ne kadar sürer? Döviz tavan değere ulaştı mı? MB'nin enflasyon raporu ne diyor? 2024 iyileşme, 2025 istikrar dönemi mi olacak? MB'nin enflasyon tahmini %22,3'ten %58'e çıktı. Enflasyon ne zaman düşecek?  Enflasyonla mücadelede kim ne diyor? Refah seviyesi nasıl artar? Ekonomide 2024 beklentisi ne? Cari açık nasıl kapanacak? Kredi kartı harcamaları ne anlatıyor? Kamuda tasarruf nasıl olacak? Ek vergi ve yeni düzenlemeler gündeme gelir mi? Ekonomide beklenti ne?

        Nedir Ne Değildir'de Mehmet Akif Ersoy sordu; İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Güran Yumuşak, Ekonomist Prof. Dr. İbrahim Turhan, Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Niyazi Berk, TEPAV Direktörü ve Eski IMF Ekonomisti Dr. Burcu Aydın Özüdoğru yanıtladı.

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu