Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Spor Ali Koç tribünden aşağı taraftarların arasına atladı! - İşte o anlar kameralarda

        Galatasaray yenilgisinin ardından Kadıköy karıştı. Fenerbahçeli taraftarlar, başkan Ali Koç ve teknik direktör Ersun Yanal'a istifa çağrısında bulundu! Protokol tribününde başkan Ali Koç aleyhine tezahüratlarda bulunulurken Koç, alt tribüne atlayıp taraftarlarla tartıştı

        Galatasaray yenilgisinin ardından Kadıköy karıştı. Fenerbahçeli taraftarlar, başkan Ali Koç ve teknik direktör Ersun Yanal'a istifa çağrısında bulundu!

        Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray, Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ederek 21 yıl sonra ezeli rakibini deplasmanda devirdi. Mücadelenin ardından Fenerbahçe taraftarı, isyan ederken başkan Ali Koç ve Ersun Yanal istifaya çağrıldı.

        PROTOKOLDE OLAY

        Öte yandan protokol tribününde de büyük gerginlik yaşandı. Bir grup taraftar, başkan Koç'u hedef alıp "vizyon" konusu üzerinden sataşmada bulundu. Diğer bir grup da eski başkan Aziz Yıldırım lehine tezahüratlarda bulunurken Koç'un yanındakiler buna cevap verdi. Bunun üzerine gerginlik artarken başkan Ali Koç'un alt tribüne atladığı görüldü. Tartışma şiddetli şekilde devam ederken sonrasında taraflar birbirinden uzaklaştırıldı.

        ‘Ali Koç gelecek hesap verecek’ diye tempo tutan ve yönetimi de istifaya davet eden taraftarlar, eski başkan Aziz Yıldırım lehine de bağırdı. Bazı taraftarlar çıkış kapısı önünde bulunan demir parmaklıkları kırdı. Taraftarların kısa sürede sayısının artması üzerine, çevik kuvvet ekipleri gelerek güvenlik önlemi aldı.

        KADIKÖY'DE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTTIRILDI

        Galatasaray mağlubiyetinin ardından büyük bir üzüntü yaşayan sarı lacivertli taraftarlar, maç sonunda Ülker Stadyumu çevresinde Fenerbahçe yönetimi ve teknik heyetine tepki gösterdi. İlerleyen dakikalarda artan tepkiler üzerine çevik kuvvet ekipleri stat etrafındaki güvenlik önlemlerini arttırdı. Ekipler, stat etrafında duvar örerken, taraftarları da stadyumdan uzaklaştırmaya çalıştı.

         

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu