Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Sağlık Gece Raporu - 7 Nisan 2020 (Koronavirüse karşı hangi ilaç etkili?)

        Günden kalanlar, yarına yansıyanlar... Sıcak gelişmeler, dikkat çekenler, yorumlar, analizler... Erdoğan Aktaş ile Gece Raporu Habertürk'te...

        Türkiye’nin koronavirüs ile mücadelesinde yeni bilgiler Sağlık Bakanlığı’nın sayfasından paylaşıldı. Son 24 saatte 75 kişi daha hayatını kaybetti, koronavirüs nedeniyle can kaybı 725’a yükseldi. Toplam koronavirüs vaka sayısı 34 bin 109 oldu. Bugün itibarıyla yoğun bakımda yatan hasta sayısı 1474, entübe durumda ise 987 hasta var. Türkiye’de koronavirüs tedavisini tamamlayıp iyileşen hasta sayısı ise 1582.

        Türkiye’de vaka artış hızı ne anlatıyor? Koronavirüse karşı hangi ilaç etkili? İyileşenlerin kanı çözüm olur mu? Koronavirüste iyileşme süresi ne kadar? Kimler daha çok risk altında? Ev hayvanları risk altında mı? Koronavirüse karşı aşı ve ilaç çalışmaları ne durumda? Koronavirüsten nasıl korunacağız?

        Gece Raporu’nda Erdoğan Aktaş, konukları Okan Üniversitesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nail Özgüneş, Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, Üsküdar Üniversitesi Dahili Tıp Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tayfun Uzbay ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Onur Tezel ile Türkiye’nin koronavirüs ile mücadelesini tüm yönleriyle konuştu.

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu