Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Katliam sonrası parti kapatma meselesi hayata geçer mi? | Teke Tek - 23 Şubat 2021

        Fatih Altaylı ile Teke Tek’te Gara sonrası alevlenen parti kapatma polemiği, seçim yasası değişikliği iddiaları, muhalefetin ekonomi eleştirilerine tepkiler ve “Türkiye-ABD ilişkilerinde yeni dönem mi?” Başlıkları ele alınıyor.

        "Siyasette her şey gizli kapaklı. Madem siyasette şeffaflıktan bahsediyoruz, konuşsunlar o zaman. 'Defterleri açarsam neler çıkar' gibi söylemler hamasetten öteye gitmiyor. Şimdi değilse ne zaman?" Teke Tek'te Dr. Gülfem Saydan Sanver, Gara'ya giden vekil polemiğini yorumladı

        Teke Tek'te Faruk Acar: "1 ay sonra AK Parti'nin olağan kongresi var. Sayın Erdoğan orada partisi adına bir dizayn yapacaktır. Bakanlıklarda değişiklikler olabileceğine dair iddialar var. Bu da bir dinamizm getirecektir"

        Teke Tek'te Prof. Dr. Mustafa Aydın : "Yerel seçimlerden beri bir değişim beklentisi var. Sadece vatandaş değil, partinin içinde de bu istek dillendiriliyor. Zamanın ruhu da bu değişimi dayatıyor. Bu sefer değişim olmazsa erime devam eder"

        "Yapılan anketlere göre hayat pahalılığı seçmenlerin en önemli konusu. Muhalefetin söylemlerini gitmiş bir bakan üzerinden değil de gerçekler üzerinden yapması daha etkili olur" Teke Tek'te Dr. Gülfem Saydan Sanver, iletişimci gözüyle muhalefetin ekonomi eleştirilerini yorumladı

        Fatih Altaylı soruyor; Siyasal İletişim Uzmanı Dr. Gülfem Saydan Sanver, Araştırmacı-Siyasal İletişimci Faruk Acar ve Akademisyen Prof. Dr. Mustafa Aydın Teke Tek’te yanıtlıyor.

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu