Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Gece Raporu - 16 Temmuz 2020 (FETÖ'nün arkasında hangi güçler var, FETÖ kumpasları nasıl işletildi?)

        Günden kalanlar, yarına yansıyanlar... Sıcak gelişmeler, dikkat çekenler, yorumlar, analizler... Erdoğan Aktaş ile Gece Raporu Habertürk'te...

        15 Temmuz'un dördüncü yıldönümünde FETÖ ve FETÖ ile mücadele hâlâ hararetli olarak tartışılıyor. Ayrıca gündemin bir başka konusu da çoklu baro olarak bilinen yasanın Meclis’ten geçmesi... Çoklu baro tartışması bitmedi, CHP iptali için Anayasa Mahkemesi’ne başvurdu.

        15 Temmuz'dan 4 yıl sonra neredeyiz? FETÖ yargılamalarında sorun var mı? FETÖ ile mücadelede zafiyet var mı? FETÖ'nün siyasi ayağı tartışmasında son durum ne? FETÖ'ye karşı kim nerede duruyor? FETÖ'nün arkasında hangi güçler var? FETÖ kimlere kumpas kurarak güçlendi? FETÖ ile mücadele nasıl olmalı? FETÖ kumpasları nasıl işletildi? Türkiye FETÖ'yü nasıl bitirecek? 2010 Referandumu ile ne değişti?

        Gece Raporu'nda Erdoğan Aktaş, konukları AK Parti 22. Dönem Milletvekili Resul Tosun, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Türkiye Adalet Araştırmaları Merkezi Başkan Yardımcısı/Avukat Cem Kaya ve Avukat Hüseyin Ersöz ile Türkiye'nin siyaset gündemini konuştu.

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu