Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Eğlence Boğa burcunu 2020'de neler bekliyor? - Hande Kazanova

        Boğa ve yükselen Boğalar bu yıl çok seyahat edecek, ya da uzak yerlere giderek işler yapacaksınız. Başka bir ülke, başka bir şehre gidebilirsiniz… Yani seyahatler artarken eğitim fırsatlarınızın karşınıza çıkacağı güzel bir yıl olacak. Mesela öğrenci Boğalar, çalışarak ve didinerek bu sene sınavlarından istedikleri sonuçları alacaklar. Çok şanslı olacaklar ama dediğim gibi çalışırsanız… 

        Mart ile temmuz ayları arasında hayatınızda edindiğiniz bilgileri kariyer ve iş konularına aktaracağınız bir üç aylık döngü içerisinde olacaksınız.  Bu sene 13 Mayıs - 25 Haziran tarihleri arasında parasal konulara dikkat etmenizi tavsiye edeceğim. Onun dışında hayatınız değişiyor. Nisan sonu veya başında doğan bir Boğa burcuysanız hayatınızdaki büyük değişimlere lütfen izin verin. 

        İşte o zaman hayatınızda güzel etkileşimler olacak. Önümüzdeki senenin sonunda elinize güzel bir para geçecek ve tabii ki eğitim konularında da hem 10 Ocak’ta hem de 21 Haziran’da çok güzel fırsatlar elde edeceksiniz. Sağlığa gelirsek; Boğalar bu sene çok çalışacaklar. Elde ettikleri bütün her şeyi kendileri için yatırım yapmaları gereken bir dönem olacak. Dediğim gibi mesela 25 Nisan ile 3 Mayıs arasında doğan bir Boğa burcuysanız kalp çarpıntınız yüksek olabilir. Tiroitlerine dikkat etmeleri gerekiyor. Ama genel olarak Boğalar bu sene olumlu şeyler yaşayacak.

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu