Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Tenis Vefa Turnuvası’nda şampiyonlar belli - Tenis Haberleri

        Küçük Kulüp’te tek erkekler kategorisinde 79, tek bayanlarda 22 ve çift erkeklerde 40 çiftin katılımıyla gerçekleşen Vefa Turnuvası’nda kupalar sahiplerini buldu. Her sene Küçük Kulüp’e katkı sağlayan bir kulüp üyesi adıyla düzenlenecek turnuva bu yıl Enver Bakioğlu onuruna oynanırken, çift erkeklerde Atacan Türk - Nuh Avcı ikilisi Bülent Necimoğlu - Osman Gençer çiftini 6/1 6/1’lik skorlarla yenerek birincilik kupasını kaldırdı. Tek bayanlarda 2/6 – 6/4 – 6/3 lük setlerle kazanan Sedef Çakırer birinci, Duygu Turunç ikinci oldu.

        SÜRPRİZ HEDİYELER DAĞITILDI

        Tek erkeklerde ise Halil Ekinci – Eray Ertuğ maçının galibi 6-0 ve 6-1’lik skorla Halil Ekici oldu. Şampiyonlar ve finalistler kupalarını Bakioğlu ailesinden Semra Bakioğlu, Enver Bakioğlu, Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik ve Türkiye Tenis Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Necimoğlu’nun elinden aldı. Turnuvanın centilmen sporcuları Deniz Tanaydın ve Hüseyin Saygılı seçildi. Turnuvanın ödül çekilişindeki büyük ödül scooter motosikleti Doğan Koçan kazanırken, sürpriz hediyeler de sahiplerini buldu.

        HER SENE FARKLI KİŞİYE ADANACAK

        Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik, “Düzenlediğimiz çift erkekler tenis turnuvamızı bu yıl itibariyle Vefa Turnuvası olarak adlandırarak kapsamını genişlettik, turnuvamızı her sene kulübümüzün bugünlere gelmesinde emeği geçen farklı bir kişiye adamak istiyoruz. İlk olarak kulübümüze önemli katkılarda bulunmuş merhum üyemiz Enver Bakioğlu adına düzenliyoruz. Geniş katılımlı ve oldukça çekişmeli maçlara ev sahipliği yaptığımız için mutluyuz. Amacımız Türk tenisine katkıda bulunmak.” dedi.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa