Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Gençlerbirliği Valbuena, Fenerbahçe Gençlerbirliği maçında oynayacak mı? - Fenerbahçe haberleri - Futbol Haberleri

        Fenerbahçe ligde Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman, saat 16.00’da başladı. Gazete Habertürk'te yer alan habere göre Sarı-Lacivertliler’in tecrübeli hocası sakatların çokluğu nedeniyle uzun süredir sürekli yedek soyundurduğu Mathieu Valbuena’yı bugün ilk on birde sahaya sürmesi bekleniyor. Bu arada sakatlığı biraz olsun geçen Şener Özbayraklı ise dün takımla birlikte çalışmalara katıldı.

        İKİ TAKIMDA TOPLAM 11 EKSİK!
        İKİ TAKIMDA TOPLAM 11 EKSİK! Fenerbahçe ve Gençlerbirliği bugün eksiklikleri nedeniyle sıkıntılı bir maç oynayacaklar. Sarı-Lacivertliler’de Martin Skrtel, Luis Neto, Yiğithan Güveli, Giuliano Victor de Paulo, Vincent Janssen ile Şener Özbayraklı sakatlıkları nedeniyle takımdaki yerlerini alamayacaklar. Konuk Gençlerbirliği’nde ise Elvis Manu, Nihat Şahin, Serdar Özkan sakatlıkları, Petar Skuletic ile Aleksandar Scekic ise cezalı olmaları nedeniyle forma giyemeyecek.
        REKLAM

        TARAFTARA ÇAĞRI

        Fenerbahçe yönetimi, Ülker Stadı’nda cezalı olan bloklarla ilgili açıklamada bulundu... Resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “PFDK tarafından çirkin ve kötü tezahüratta bulunan Okul Açık Tribün Üst B, C, D, E, F, G ,H ve alt tribün K, L, M, N, O, ile Migros alt J,K,L,M,N ve ÜST B, C, D, E bloka giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartları bloke edilmiştir. Passolig kartlarında stadımızda kombineleri bulunan ve Göztepe maçında yukarıdaki bloklarda karşılaşmayı izleyen taraftarlarımız, Gençlerbirliği maçına giriş yapamayacaklarından dolayı biletlerini Passolig üzerinden devredebileceklerdir” denildi.

        12 HAFTADIR YENİLMİYOR

        12 haftayla en uzun yenilmezlik serisine sahip takım konumunda bulunan Fenerbahçe, son mağlubiyetini geride kalan yıl 29 Eylül’de Teleset Mobilya Akhisarspor karşısında 1-0’lık sonuçla yaşadı. Sarı-Lacivertli ekip, daha sonraki 12 maçta 7 galibiyet, 5 beraberlik aldı. Teknik direktör Aykut Kocaman yönetimindeki Kanarya, 5’i Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere son 17 resmi maçta ise yenilgi yüzü görmedi.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa