Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Ufak Tefek Cinayetler 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Bombalar tek tek patlıyor

        Ufak Tefek Cinayetler dizisinin önümüzdeki hafta yayınlanacak bölümü için ilk fragman yayınlandı. 8. bölüme bakılacak olunursa heyecanlı dakikalar bizi bekliyor olacak. İşteUfak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölüm fragmanı.

        UFAK TEFEK CİNAYATLER 8. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

        Oyuncu kadrosunda Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil, Tülin Özen, Mert Fırat, Selim Bayraktar, Ferit Aktuğ ve Yıldıray Şahinler'in yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler dizisinin geçtiğimiz hafta ekrana gelen 7. bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş başlamıştı.

        REKLAM

        İzleyicilerin merakla beklediği İstanbullu Gelin 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanın başında Merve, Pelin'e "Bir dakika, sen niye böyle dimdiksin? Hiç hayra alamet değil, gel istersen otur." demesi üzerine Pelin, "Ne saçmalıyorsun Merve sen?" dedi ve ikili arasında küçük bir gerilim yaşandı.

        Öte yandan oje süren Oya, "Bakalım beğenecek mi?" diye söylendi ve "Kim?" sorusu üzerine de "Sevgilim" dedi. Oya'nın sevgilisinin olduğu haberi kısa sürede diğer kızlara da ulaştı.

        Fragmanda Oya'nın sevgilisinin akşam yemeğine geleceği haberi üzerine Merve, kuşkulu bir şekilde Oya'nın sevgilisini görmek için sabırsızlanıyor. Son sahnede ise Merve'nin Serhan'ı gördüğü sahne, izleyicilerde büyük merak uyandırdı.

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa