Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Ligi UEFA, Köln'e Arsenal maçı nedeniyle ceza verdi - Futbol Haberleri

        UEFA Avrupa Ligi'nde Arsenal'le oynadığı deplasman maçında taraftarın çıkardığı olaylar nedeniyle Köln, 60 bin Euro para cezası aldı.Köln'e ayrıca deplasman bileti sattığı için de deplasmanda oynayacağı Avrupa maçını seyircisiz oynama cezası verildi. Ancak bu ceza 2 yıl ertelendi. Köln ayrıca Arsenal'in uğradığı maddi zararı da karşılayacak.

        Hatırlanacağı üzere UEFA, benzer olaylar yaşanan Lyon-Beşiktaş maçı sonrası her iki kulübe de 1 yıl ertelemeli men cezası vermişti.

        Arsenal, 14 Eylül'de UEFA Avrupa Ligi'nde Köln'ü ağırlamıştı. TSİ 22:05'te başlaması gereken maç, güvenlik gerekçesiyle 1 saat gecikmeli olarak başlamıştı. Reuters'ın haberine göre maçtan bir gün önce yaklaşık 20 bin Köln taraftarı, Londra'ya akın etti. Oysa deplasman tribününe ayrılan bilet sayısı ise 3 binle sınırlıydı. Maç öncesinde Emirates stadı çevresinde olay çıkaran Köln taraftarları, mücadelenin ertelenmesine neden oldu. Arsenal, 1-0 geriye düştüğü mücadeleyi Kolasinac, Alexis Sanchez ve Bellerin'in golleriyle 3-1 kazanmayı başardı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa