Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş UEFA, elektrik kesintisi olan Nice-Vitesse maçına soruşturma başlatmadı - Futbol Haberleri

        Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2. hafta grup maçlarında Almanya'nın RB Leipzig ekibini konuk etmiş ve sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılmıştı. Mücadele oynanırken Vodafone Park'ta bir ara elektrik kesintisi yaşanmış ve UEFA, Şampiyonlar Ligi yönetmeliğinin 32. maddesi gereği ev sahibi ekibin "yetersiz organizasyonu" bağlamında soruşturma açmıştı. Vodafone Park'ta yaşanan durumun benzeri Nice-Vitesse mücadelesinde tekrarlandı. Milliyet'te yer alan habere göre UEFA, maçın üzerinden bir hafta geçmesien rağmen herhangi bir işlem başlatmadı!

        Allianz Riviera'da oynanan Nice-Vitesse mücadelesi, 2. yarıda bir süre duraklamıştı. 52. dakikada elektriklerin kesilmesiyle duraksayan karşılaşma, 15 dakika sonra yeniden başlamıştı. Kesintinin yaşanmasının ardından ışıklandırma problemi nedeniyle maçın durduğunu anons edilmişti.

        Beşiktaş-RB Leipzig maçından iki gün sonra disiplin soruşturmasını duyuran UEFA, Fransa kulübü Nice'e soruşturma başlatmadı. 2013'te açılan Allianz Riviera, 2016 Avrupa Şampiyonası'nda da kullanılmıştı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa