Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji İnternet Twitter'da tweet’ler daha sonra okunmak üzere kaydedilebilecek - Teknoloji Haberleri

        Milyonlarca insan dünyadan son haberlere anında ulaşmak ve ilgi çekici içeriklere ulaşmak için Twitter’ı kullanıyor. Fakat kimi zaman tweet’te paylaşılan site bağlantısını inceleyecek kadar vakit bulunamayabiliyor.

        İlgi çekici bir tweet’i ve ilgili içeriğini daha sonra okumak için kaydetmeyi sağlayacak yenilik, Twitter’a tüm kaydedilen içeriklerin görülebileceği yeni bir panel getirecek.

        Twitter’ın ürün müdürü Jesar Shah, kullanıcıların kaydettikleri tweet’lerin özel olacağını ve diğer kullanıcılara gösterilmeyeceğini açıkladı. Öte yandan tweet’i kaydedilen kişi ve sayfalar da bundan haberdar olmayacak.

        REKLAM

        KULLANICIYA ÖZEL ARŞİV

        Kullanıcılar bugüne kadar daha sonra okumak istedikleri içerikler için beğeni (kalp) tuşunu kullanmak durumunda kalıyorlardı fakat bu hareket tüm kullanıcılar tarafından görülüyordu.

        Twitter’a eklenmek üzere olan bu özelliğin üçüncü parti uygulamalar tarafından hâlihazırda sunulduğunu belirtmekte fayda var. Pocket gibi üçüncü parti uygulamalar aracılığıyla tweet’ler kaydedilebiliyor.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa