Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:00

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        • Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel hem faydalı, hem lezzetli "kuru bamya çorbası" tarifi verirken, Turşu Ustası Baran Güreler evde probiyotik turşu yapmanın püf noktaları, "Karnabahar" ve "Brokoli Turşusu" tarifi veriyor. Gastroenteroloji Uzmanı Doç. Dr. Hakan Demirci şişkinlik ve gaz neden olur, probiyotiklerin bağırsak sağlığındaki yeri nedir sorularını yanıtlarken, Çocuk Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ömer Faruk Azal çocuklarda görülen anomaliler ile ilgili merak edilenleri anlatıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        • Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          10:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        • Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 2,5 yıllık evli, 28 yaşında, hastane yönetiminde çalışan Didem Gelin'in evine konuk olunuyor. Didem Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        • Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

          Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün Dr. Feridun Kunak bağırsak sağlığını korumak için nelere dikkat edilmeli, fıtık olup olmadığımızı nasıl anlarız sorularını yanıtlarken, Fitoterapist Dr. Hakan Özkul fitoterapi ile ilgili merak edilenleri anlatıyor. Bursalı Emir Topuk ise birbirinden lezzetli tarifleriyle Zahide Yetiş'in konuğu oluyor.

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Deliha 'Türk Filmi'
          20:00

          Deliha 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Hakan Algül'ün yaptığı, Gupse Özay, Derya Alabora, Cihan Ercan, Barış Arduç, Zeynep Çamcı, Hülya Duyar, Cenk Durmazel, Korhan Herduran gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Deliha" Çarşamba akşamı Show TV'de! Deliha, hikâyesinin merkezine saf, temiz kalpli ama bir o kadar da deli dolu olan Zeliha'yı alıyor. Zeliha, arkadaşlarıyla bir gün fal baktırmaya gidiyor ve hayatının aşkını çok yakında bulacağını duyunca hayatı tamamen bunun üzerine kurulu hale geliyor. Aynı gün mahallede bir fotoğrafçı dükkânı açılıyor. Oldukça yakışıklı olan Şirinceli Cemil ve kardeşi Cemal de dükkânın sahipleri. 10 saniyede merdivenleri inerse hayatının aşkını bulabileceğine inanan ve mahallelinin diline "Deliha" diye düşen genç kadın, dükkana adeta dalıyor ve işler komik bir şekilde karışmaya başlıyor.

        • Eyvah Eyvah 'Türk Filmi'
          22:15

          Eyvah Eyvah 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Hakan Algül'ün yaptığı, Ata Demirer, Demet Akbağ, Özge Borak, Salih Kalyon ve Tanju Tuncel gibi usta oyuncuların yer aldığı 2010 yapımı "Eyvah Eyvah" Çarşamba akşamı Show TV'de! Hüseyin, Trakya'nın bir köyünde ninesi ve dedesiyle büyüyen bir delikanlıdır. İki büyük aşkı klarnet çalmak ve Müjgan ile hayatı mutlu devam ederken, hiç beklemediği bir olay onu köyünden ayırır. İstanbul'a gelen Hüseyin'e önce klarneti, sonra da şarkıcı Firuzan destek olacaktır. İstanbul'un gece kulüplerinde fırtına gibi esen Firuzan'ın hayatı rengârenk ve bir o kadar da karışıktır. Hüseyin ile tanışınca hayatına hem kahkaha hem macera dâhil olacaktır.

        • Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)
          00:30

          Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)

        • Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          03:00

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        • Lezzet Akademisi (Tekrar)
          05:00

          Lezzet Akademisi (Tekrar)