Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Edebiyat TÜYAP Kitap Fuarı ne zaman bitiyor? TÜYAP Kitap Fuarı nerede, nasıl gidilir?

        Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen TÜYAP Kitap Fuarı'nın 36'ncısı, 4 Kasım 2017 tarihindebaşladıve binlerce kitapsever fuara giderek yurt içi ve yurt dışından pek çok yazarla buluştu. Fuara henüz gitmemiş olan ve gitmeyi düşünen kitapseverler ise merakla "TÜYAP Kitap Fuarı nerede?" ve "TÜYAP Kitap Fuarı ne zaman bitiyor?" aramalarını internet üzerinde yapıyor. İşte detaylar...

        TÜYAP KİTAP FUARI NE ZAMAN BİTİYOR?

        TÜYAP'ta her yıl düzenli olarak yapılan Kitap Fuarı'nda 850 yayınevi, sivil toplum kuruluşları ve hem yurt içi hem de yurt dışından gelen değerli yazarlar, kitapseverler ile buluşuyor. Bu yıl 36'ncısı düzenlenen Kitap Fuarı'na her yıl olduğu gibi bu yıl da ilgi büyük.

        REKLAM

        Yarım milyon ziyaretçinin buluştuğu Kitap Fuarı'na henüz gitmeyen ve katılmayı düşünen kitapseverler ise, büyük merakla fuarın ne zaman sona ereceğini araştırıyor. İnternet üzerinde "Kitap fuarı ne zaman bitiyor?" aramasını yapan vatandaşlar, fuarın bitiş tarihini merak ediyor.

        Bu yıl 4 Kasım Cumartesi günü başlayan TÜYAP Kitap Fuarı, 12 Kasım 2017 tarihinde sona erecek ve bir sonraki yıla kadar fuar gerçekleşmeyecek. TÜYAP Kitap Fuarı'nda bu yıl, her yıl olduğu gibi birçok değerli yazar okurlarla buluşuyor ve imza törenleri de düzenlenmekte.

        TÜYAP KİTAP FUARI NEREDE?

        Fuara henüz katılmayan ve ilk defa gidecek olan vatandaşlar ise TÜYAP Kitap Fuarı'nın nerede olduğunu araştırıyor. TÜYAP'ın internet sitesi üzerinden yayınlanan adres bilgisi ise şu şekilde;

        36. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı

        Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece - İSTANBUL

        Harita
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa