Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor'un serisi sona erdi - Trabzonspor Haberleri

        En son ligin 9. haftasında Yeni Malatyaspor'a 1-0 mağlup olan ve daha sonraki süreçte 6 galibiyet, 6 beraberlik alarak yenilgi yüzü görmeyen Karadeniz ekibi, Medipol Başakşehir karşısında kaybetti.

        Bordo-mavililer, 21 Ekim'de oynanan Yeni Malatyaspor maçının ardından 120 gün sonra sahadan yenilgiyle ayrıldı.

        İSTANBUL TAKIMLARI KARŞISINDA İLK YENİLGİ

        Trabzonspor, bu sezon ligde İstanbul takımları ile yaptığı karşılaşmalardaki ilk yenilgisini aldı. İstanbul temsilcileri ile oynadığı 6 lig maçında 2 galibiyet, 4 beraberlik alan bordo-mavili takım, bu sezon ilk kez söz konusu rakipleri karşısında puan alamadı.

        ADEBAYOR ALKIŞLANDI

        Trabzonspor taraftarları, Medipol Başakşehir'in galibiyet golünü atan Adebayor'u alkışladı. Golün ardından kale arkasındaki tribünlere giden Fildişi Sahilli oyuncunun asker selamı yapması taraftarlardan büyük alkış aldı.

        REKLAM

        BURAK'TAN TRİBÜNLERE 'PENALTI YOK' İŞARETİ

        Karşılaşmanın 53. dakikasında Burak Yılmaz, Epureanu ile girdiği mücadelede yerde kalınca tribünler penaltı kararı bekledi. Burak, tribünlerde eliyle penaltı olmadığına yönelik işaret yapmasının ardından taraftarlar, penaltı ısrarını sürdürmedi.

        BAŞAKŞEHİR 2 HAFTA SONRA KAZANDI

        Medipol Başakşehir, Trabzonspor deplasmanından 3 puanla ayrılarak zirve yarışında önemli bir engeli geride bıraktı. İstanbul temsilcisi, puanını 46'ya yükseltirken ligde de 2 maç aradan sonra galip geldi.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa