Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor'da Ersun Yanal istifa etti mi? Son Dakika - Trabzonspor Haberleri

        Kuruluşunun 50. yıl dönümünde sezona "şampiyonluk" parolasıyla giren Trabzonspor'da Akhisarspor mağlubiyetinin şoku yaşanıyor! Bordo-mavililer, evinde Süper Lig'in 6. haftasında 3-0 öndeyken 4-3 yenildiği Aytemiz Alanyaspor maçının ardından Teleset Mobilya Akhisarspor'a da 6-1 gibi farklı bir skorla mağlup oldu.

        Üst üste alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Ersun Yanal'ın sözleşmesinin tek taraflı olarak feshedildiği resmen açıklandı. Yapılan açıklamada şöyle denildi:

        "Şirketimiz ile Teknik Direktör Kazım Ersun Yanal arasındaki sözleşme, son günlerde yaşanan gelişmeler dolayısıyla, görülen lüzum üzerine, sözleşmenin ilgili maddeleri kapsamında yapılan değerlendirme sonucunda feshedilmiştir."

        ERSUN YANAL, AKHİSAR MAÇI SONRASI AÇIKLAMA YAPMIŞTI
        ERSUN YANAL, AKHİSAR MAÇI SONRASI AÇIKLAMA YAPMIŞTI Güven ve çalışma sorunumuz yok. Mantıklı bir şekilde ne yapılması gerekiyorsa, takım için en doğrusu neyse masaya yatırıp konuşmak gerekiyor. En doğru karar neyse o alınır. Hem oyuncularımızla hem de yönetimle ne varsa hızlıca konuşup karar vermek gerekiyor.

        Opta verilerine göre 25 Mayıs 2016'da başlayan Ersun Yanal dönemi, Trabzonspor tarihinde ligde en düşük galibiyet yüzdesine sahip dönem oldu. Öte yandan bordo-mavililer,Süper Lig'de evinde son olarak 19 Mayıs 2016'daki oynanan Kasımpaşa karşılaşmasında bir maçta 5 ve üzerinde gol yemişti.

        REKLAM

        Trabzonspor, yeni stadında ise kalesinde ilk kez 5 ve üzerinde gol gördü.Bordo-mavililer, bu dönemde 42 maçta sadece 16 galibiyet alabildi.Trabzonspor 12 beraberlik alırken 14 maçtan da mağlubiyetle ayrıldı. Ersun Yanal, son döneminde bordo-mavililer maç başına sadece 1,4 puan ortalaması tutturabildi.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa