Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 3. Lig TFF'den Zeytin Dalı Harekatı'ndaki şehitler için son dakika açıklaması - Futbol Haberleri

        TSK'nın Afrin'e Zeytin Dalı Harekatı'nın 22. gününde art arda acı haberler geldi... Dün 2'si ATAK helikopterinin düşmesi sonucu, 9'u ise çatışmalarda olmak üzere 11 askerin şehit düştüğü TSK tarafından açıklandı. 11 askerin de yaralandığı operasyonlarda çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi. TSK'dan bu sabah yapılan açıklamada, 1 askerin daha şehit düştüğü belirtidi. TFF de şehitler için anma kararı aldı ve 11 Şubat ile 12 Şubat'ta oynanacak tüm maçlarda şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulacağını duyurdu.

        TFF'den yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

        "Afrin'deki Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında görevleri sırasında şehit olan kahraman askerlerimiz anısına; 11 ve 12 Şubat 2018 tarihlerinde oynanacak tüm futbol müsabakalarında saygı duruşunda bulunulacak.

        REKLAM

        Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig'deki tüm karşılaşmalar öncesinde 1 dakikalık saygı duruşu yapılacak. Ayrıca isteyen kulüpler, siyah kol bantları ile sahaya çıkabilecek.

        Aziz şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet; Aileleri, Türk Silahlı Kuvvetleri ile milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.

        Türkiye Futbol Federasyonu"

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa