Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para Krediler Tatil kredisi başvurusu nasıl yapılır? Ziraat Bankası 6 ay ödemesiz tatil kredisi 2020 BAŞVUR - Para Haberleri
        • 1

          ZİRAAT BANKASI TATİL KREDİSİ BAŞVURU VE SORGULAMA

          Ziraat Bankası ile anlaşma yapan seyahat acentelerine tatil paketi satın almak için başvuran müşterilere konaklama bedeli azami 8.000 TL olmak üzere toplam 10.000 TL'ye kadar 6 ay ödemesiz 36 ay vade ile uygun şartlarda finansman imkanı sunuluyor. Kredi tutarının %80'i konaklama bedeli olarak acenteye iletilecek olup, kalan %20'lik kısmı tatil harcamalarında kullanılmak üzere müşterin hesabına aktarılıyor. Ziraat Bankası tatil kredisi başvurusu nasıl yapılır? Başvuru sorgulama nasıl yapılır?

        • 2

          Kredinin 1. taksiti acente ve 2. taksiti banka tarafından ödenecek; müşterilerin taksit ödemesi 9 ay sonra başlatılıyor. Bu kapsamda müşterilerin kullanacağı kredinin faizi aylık %0,67 oranına denk gelmektedir.

        • 3

          Müşterilerin başvuruları acenteler tarafından Ziraat Bankasına iletilecek, kredi değerlendirme sonucu müşterilerine SMS olarak iletilecek. Kredisi olumlu sonuçlanan müşterilerin başvuru tarihi itibariyle 72 saat içinde Ziraat Mobil ve İnternet Şubesi aracılığı ile krediyi kullanması gerekmektedir.

        • 4

          Anlaşmalı firmalar: JOLLY TUR, ETSTUR, SETUR, TATİLBUDUR, GEZİNOMİ, TATİL SEPETİ ( ÇOK YAKİNDA)

        • 5

          Diğer taraftan Ziraat Bankası Tatil Destek Kredi Paketi kapsamında Anlaşmalı Turizm Sektöründeki Üye İşyerleri(Bu sayfa yeni pencerede açılacaktır)nde işlem yapacak Bankkart sahibi bireysel müşterilere vade farksız-peşin fiyatına 15 taksitli işlemlerde 3 ay ödemesiz dönem hakkı sunulacağı duyuruldu.

        • 6
        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa