Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 2018 Dünya Kupası Elemeleri Suriye Avustralya maçı kaç kaç bitti? Suriye Dünya Kupası'na gidiyor mu? - Futbol Haberleri

        Elemelerde A Grubu'nu üçüncü sırada bitirerek sürprize imza atan Suriye ile B Grubu'nun üçüncüsü Avustralya play-off turunun ikinci maçında ANZ Stadyumu'nda karşılaştı. Avustralya normal süresi 1-1 biten maçı uzatmalarda Tim Cahill'in attığı golle 2-1 kazandı ve Suriye'nin Dünya Kupası umutlarını söndürdü.

        Tarihinde Dünya Kupası'na hiç katılamayan Suriye karşısında henüz 6. dakikada Omar Al Somah'ın attığı golle 1-0 geriye düşen Avustralya, 13. dakikada efsanevi futbolcusu Tim Cahill'le beraberliği yakaladı. Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmadı ve maç uzatmaya gitti.

        Suriye'de Mahmoud Al Mawas, 94. dakikada kırmızı kart gördü. Avustralya 109. dakikada Robbie Kruse'nin asistinde 2. golünü atan Tim Cahill'le öne geçerek bir üst tura yükselmeyi başardı. 37 yaşındaki Tim Cahill, Avustralya adına 50. golünü kaydetmiş oldu. Tecrübeli futbolcu ayrıca 3 farklı Dünya Kupası finallerinde gol atmayı başarmıştı.

        REKLAM

        Avustralya, Kuzey ve Orta Amerika ile Karayipler Konfederasyonu (CONCACAF) Elemeleri'ndedördüncü olan takımla Rusya'ya gidebilmek için bir kez daha play-off oynayacak.CONCACAF Elemeleri'nde 9. maçlar sonunda Panama 10 puanla dördüncü, ABD ise 12 puanla 3. sırada yer alıyor. Gruptaki son maçlar bu gece TSİ 03:00'da oynanacak. Panama, Dünya Kupası'na katılmayı garantileyen Kosta Rika'yı ağırlarken ABD, Trinidad&Tobago'ya konuk olacak.

        Suriyeli taraftarlar, maçın oynandığı Sidney'de karşılaşma öncesinde böyle görüntülendi

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa